Miért van az, h minden nap 100-an kérnek fogyókúrázási tanácsokat, amikor már többszáz kapott választ, elég lenne csak azokat visszaolvasni, nemde?
Figyelt kérdés
a speckó eseteket még megértem, pl ha vki cukorbeteg, v sokáig nem sikerül fogynia, leírja nekünk, h mit hogyan csinál, és segítünk kitalálni, h mi a gond v vmi.
de most az, h 100 kiló vagyok 130 centi, és lusta vagyok más oldalra felmenni, v nem találok olyanokat, mert nem szúrja ki a googleben a szememet a 3 050 000 találat a fogyókúra szóra...ahh, ahhoz mit szóljak?!
2010. nov. 18. 23:08
21/22 A kérdező kommentje:
*nem is próbálkozott semmi értelmeset kommentelni (csakhogy teljes legyen)
2010. nov. 19. 16:33
22/22 anonim válasza:
dehogy idegeskedek én :)
legfeljebb nem válaszolok nekik, úgyis van nekem más gondom ezer, feleslegesen soha nem kapom fel a vizet, mégha úgyis tűnik a kérdésben.
Akkor mit idegeskedsz itt,meg érvelgetsz a hülyeségeiddel?
Nem tetszik,nem olvasod..A hasztalan hozzászólásaidat,kérdéseidet inkább pazarold másra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!