75centi derékbőség nagyon sok? 13/L

Tudom ajánlani a hullahoppozást. Műanyag karikába homokot töltesz és azzal. Szórakoztató is ráadásul.
:D Amúgy meg karcsúsodsz még bőven, ne aggódj miatta. Nekem is sok volt a derékbőségem, aztán meg hipp, hopp.
60 kg voltam 13 évesen, 16-17 évesen is, és 65 cm-es lett a derekam 7xről. Várj egy kicsit a hormonokra.
mostanság nagy divat lett ez a hullahoppozás.. :D
am köszike a választ:))asszem régebről van egy-két hullahopom,majd elkezdem már használni :'D

amennyire nagy divat, annyira nem ér semmit.:D
de komolyan, nem bunkózásból...

egyet értek 15:21el
a hulahoppozás abszolút nem segít semmit, az egy játék értsétek már meg:D szóval pörgetheted....:S

testmagasság? testsúly? fénykép?
aztán utána megmondom

11-17 18:14 Ezt még nem hallottam:-)
Megleptél vele, mert ruhás oldalakon mindig azt írják, hogy jó lazán kell mérni, na úgy nekem 80:-S Ha meghúzom, akkor 73 xD
De biztos neked van igazad, mert a fűzőmet a mérettábla szerint vettem, és majdnem teljesen össze kell húzzam, hogy ne álljon el, de még így se látványos. Legközelebb tuti kisebbet veszek :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!