Hogyan és mivel tudom leadni a felesleget a karomról, combomról és a hasamról? és a csípőmet hogy lehetne "szűkíteni"
14 éves vagyok(nemsokára 15),és nagyon zavar hogy 2-3 évvel ez előtt még kis vékony alkatú voltam kb 50 kilóval és 155-160 cm-el és most kb 165 cm vagyok 63-65 kilóval...
a combom nagyon vastag a vádlimhoz képest és hiába edzem a vádlimat nem akar rámenni még izom sem kis piszkafa a combomhoz képest ezért úgy döntöttem hogy szeretnék a combomról ledobni felesleget valahogy.
azt mondták hogy a csípőm is eléggé széles 100cm volt hetedikes koromban és most 104-107 körüli lehet.
Mikor meglett a "bajom" akkor kezdődhetett ez az egész.akkor kezdtem el hízni de nagyon és először a karomat szidtam hogy milyen vastag utána meg jött a többi.
tehát hogyan tudnám a combomról,hasamról(mert ott is van 1 kis fölösleg),karomról leadni valamit és hogyan tudnám "szűkíteni" a csípőmet?
Hoopsz elnézést...rossz kategóriába írtam ki a kérdésemet!!
előre elnézést kérek!!! köszönöm!!
Na hát akkor ha már rossz kategóriába van, akkor vicc nélkül ajánlom neked a Nintendo WII-hez kapható WiiFit csomagot. Egyszerre játszol és fogysz is.
Itt bemutatja milyen programok vannak rajta:
http://www.youtube.com/watch?v=kIOLP1omM3s&feature=fvst
Itt vedd meg:
köszönöm =)
Ez nagyon tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!