Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elhatároztam hogy lefogyok,...

Elhatároztam hogy lefogyok, páromat kérhetem arra, hogy ő se egyen nasikat előttem?

Figyelt kérdés

Sokat kéne lefogynom. 30 kilót.

Egy hete sikeresen csináltam, de visszajöttem páromhoz, iszogatunk, vett nasit nyilván megkívántam. Kértem, hogy ne vegyen vagy legalábbis ne tudjak róla. Mennyire jogos ez tőlem szerintetek?

dec. 13. 23:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 anonim ***** válasza:
26%
Igen, kérd meg és ha tényleg párod akkor meg fogja érteni. Ha nem akkor legalább tudod hogy miben számíthatsz rá
dec. 14. 21:10
 32/106 anonim ***** válasza:
81%
Nem jogos. Mi lesz a következő? Egy jóízűt sem ehet elötted? Nem is főzhet semmi finomat? A hűtőbe sem tehet be, amit akar? Vendégségben, máshol mit fogsz csinálni?
dec. 14. 22:32
 33/106 anonim ***** válasza:
100%
A lepontozásokból látszik, hogy sokan túlzottan viráglelkűek, és kb. azért is megsértődnek, ha valaki csúnyán néz rájuk. 2023 tavaszán diagnosztizáltak nálam elég komoly májproblémákat. Nem ihattam alkoholt és nem ehettem zsírosat, még gyenge piát se, és napi 0,6-0,8 g/ttkg lehetett a zsírfogyasztásom plafonja. Mindezt egyik napról a másikra. Még más korlátozások is voltak, csak ezeket mindenki ismeri. Eszembe nem jutott volna, hogy az én betegségem miatt a páromat bármiben is bekorlátozzam.
dec. 14. 22:32
 34/106 anonim ***** válasza:
7%

Ez nem bekorlátozás, ez empátia. Ha valaki megker hogy segíts ezzel aki történetesen a párod akkor igenis elvárható. Ahogy fordított helyzetben tőled is

Mi van az emberekkel?

dec. 14. 22:34
 35/106 anonim ***** válasza:
90%

"Még egyszer hangsúlyozom, jogos, hogy ne előtted egye, miközben te meg salátázol,"

Talán zugevő legyen a saját lakásában?

dec. 14. 22:35
 36/106 anonim ***** válasza:
20%
Empátia! Ha a másik diétázik akkor nem nyomok be előtte két sajtburgert meg egy nagy milkát. Ennyi.
dec. 14. 22:46
 37/106 anonim ***** válasza:
97%
Ha diétázom, akkor nem várom el, hogy a párom titokban egyen. Akkor nem fognak együtt enni? Mindenki stikában zabál? Szép karácsony elé néznek :D
dec. 14. 22:54
 38/106 anonim ***** válasza:
11%
2 sajtburgert be tudsz nyomni egy nagy milkával ? Az igen! És gondolom az csak egy kis nass. Es persze azt is gondolom hogy ennek ellenére, hogy ekkorákat eszel es vastagokat kulázol, egy 52 kilós gizda pasas vagy! Púpos es copfikás
dec. 14. 22:56
 39/106 anonim ***** válasza:
100%

#34 és 36

Ez nem empátia, hanem szimpla önzőség és igen, bekorlátozás.:Én nem ehetek, mert fogyózok, akkor a másik se egyen előttem.. 🤦

Azzal nem segítek a másikon, ha támogatom az akaratgyengeségét.

Meg kell tanulni erősnek lenni, nemet mondani és csak az adott célra fókuszálni bármilyen körülmények között is.

Miért csak a párjánál tilos ez? Gondolom 0-24-ben nemcsak ott van. Bárhol ehet a kérdező mellett valaki nasit, akkor nem fog elcsábulni, csak valami véletlen folytán csak a párjánál? Hagyjuk már ezt a baromságot.

Az okot kell megszűntetni és nem fájdalomcsillapítózni.

Ok: az akaratgyengeség

Fájdalomcsillapító: tiltás és elvárás

dec. 15. 05:54
 40/106 anonim ***** válasza:
93%

Nekem az a tapasztalatom, hogy nem. Magadnak csinálod az edzéseket és étrendeket. Vagy tudsz önuralmat tartani, vagy lecseréled a párodat...

Én már hajlok afelé, hogy utóbbit javasoljam...

dec. 15. 07:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!