Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elhatároztam hogy lefogyok,...

Elhatároztam hogy lefogyok, páromat kérhetem arra, hogy ő se egyen nasikat előttem?

Figyelt kérdés

Sokat kéne lefogynom. 30 kilót.

Egy hete sikeresen csináltam, de visszajöttem páromhoz, iszogatunk, vett nasit nyilván megkívántam. Kértem, hogy ne vegyen vagy legalábbis ne tudjak róla. Mennyire jogos ez tőlem szerintetek?

dec. 13. 23:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
100%
88 ez nagyon rendes volt toled es tamogatom az ilyen hozzaallast,de tenyleg eleg sokat kert ezzel a parod :) en normális kajat nem korlatoztatnam le, egy egyébként egészségesen elő emberrel. Nasi az oké. De sultkrumplit sem? A krumpli nem ordog teremtmenye😅 parod is ehetne siman.. en sutoben sutom pl ceklaval, siman tepsiben, sutopapiron. Miert probelmas ez? Marmint nem gyorsfagyasztottat, rendes krumplit. A sok zoldsegre mondjuk jo, hogy sikerült ravennie, ez csak a javadra szolgalt ez teny :)
dec. 17. 08:57
 92/106 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem simán belefér.

Ha kevesebbet nassol a kedvedért,mert kevesebb a lehetősége, az csak pozitív hatással lehet rá is. Nem arra kéred, hogy legyen vegán, vagy váltson életmódot, pár csokival kevesebb, az tényleg annyira kis dolog.

Nem értem, mi ebben annyira meghökkentő, hogy tudnak emberek "nekem ne mondja meg senki, nem leszek papucs" hozzáállással leélni egy életet, hogy nem lehet néha ilyen aprósággal a másik kedvében járni. Viszont ha mindig ennyire kívánod amit mások esznek vagy rossz diétát követsz, vagy túlzásba viszed és folyton éhes vagy.

dec. 17. 14:44
 93/106 anonim ***** válasza:
0%
Én nem értem őket 92es. Nincsenek együtt 0-24 és alszik is a kérdező gondolom, simán meglehet oldani...
dec. 17. 14:52
 94/106 anonim ***** válasza:
22%

Miért kéne "megoldani" a sunyiban evést?

Az onzoseg tetofoka amit műveltek. Nektek mindent, mert nem akartatok megszületni, ugye ez kedvenc mondata sokaknak, a másik meg diétázni nem akar. Megbeszélted vele előtte, vagy csak bele kényszeríteni akarod? Nyilván az utóbbi. Na ezért sem ismerkednek túlsúlyos, állandóan fogyozos emberekkel. Rémálom.

dec. 17. 15:29
 95/106 anonim ***** válasza:
73%
Azert azt vagod kedves elottem szolo, hogy most egy olyan embert fikazol aki legalabb tenni akar vmit az egeszsegeert. Legalabb a gondolat megfordult benne, hogy probalkozna. Tobbek kozott azt is irta, hogy nem kenyszeritene. Na pontosan inkabb te vagy onzo szerintem. Ezert nem eismerkednel tul sulyos emberekkel? Es ha nem volt tul sulyos es menetkozben hizik meg? Akkor elhajitod mint egy taknyos zsepit? Szeretsz valakit, vegig nezed hogy szenved a testevel, egeszsegevel mint, hogy megtedd h 2-3 honapig nem eszel elotte csokit? Szerintem inkabb ez az onzo. Egyébként ha mar ezt vesszuk alapul.,. Mi van menetközben kiderul h etel intoleranciaja van? Es kuszkodes neki ah egesz? Kenyelmes vagy , hozzad igazodjon mindenki.
dec. 17. 16:34
 96/106 anonim ***** válasza:
29%
95, egy életmódváltás nem 2-3 hónap. Azzal nem ér semmit ha ennyi ideig csinálja, utána megint zabál, és ismét zsírdisznó lesz. Tehát feleslegesen kínozta a párját is, akit elvileg szeret
dec. 17. 17:37
 97/106 anonim ***** válasza:

96. Ez így van. Az emberek 99%-a azért nem tud lefogyni tartósan, mert fogyókúrázik , ami egy időszakos szemléletmód/hozzáállás. Sok esetben egyébként túl drasztikus és szélsőséges is.

Életmódváltás kell, ami egy egész életre kell szóljon, egyéb esetben állandó lesz a jojóeffektus, azaz a hízás-fogyás-hízás-fogyás körforgás.

Én tudom, ebben éltem olyan 20 évig, már gyerekkoromtól.

Soká tartott mire elfogadtam, hogy nincs más út, meg kellett tanulnom másképp hozzáállni, ami nagyon nehéz...

Most már úgy érzem sikerült. Több év fogyás után súlyt tartok 2 éve, és ugyanúgy küzdök érte minden nap, tudatosan, odafigyelve, mint amikor fogyni kellett. És ez egy életre szól. Ez van.

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy nem kellett sosem odafigyelnie mit és mennyit eszik, mennyit mozog, és mégse hízik.

dec. 17. 20:14
 98/106 anonim ***** válasza:
47%

2-3 honap utan er el annyi motivaciot, erot kb, hogy konnyebb legyen kibírni, illetve ha egy falatot bekap egy csokibol vagy barmibol, kisebb esellyel szegi meg utana, mint mikor 3 napja csinalja.

Ezert irtam a 2-3 hónapot.

dec. 17. 20:43
 99/106 anonim ***** válasza:
100%

96! Feltételezem, nem mindenkinél egyforma, de nálam úgy volt, hogy az első 1-2 héten nagyon nehéz volt megállni az édesség utáni sóvárgást. Utána már nem volt gond. 2-3 hét elteltével ehetett bárki bármit előttem, nem éreztem, hogy én is ennék. Néhány embernél ez olyan, mint egy függőség. Le kell jönni róla 😉😂

Volt egy időszak (rossz szokás), hogy ebéd után süti. Aztán minden ebéd után kívántam a sütit. Na ha ez pár hétig megállom, hogy ne, akkor már hidegen hagy és nem érzem a vágyat a süti iránt.

dec. 18. 08:31
 100/106 anonim ***** válasza:
36%

Igen, 99. Fuggoseg. Ezt nagyon jol irtad! De sajnos ez hullamzo. Az atlag, stabilan kb 3 hónap utan all be. Nem mindegy a dieta vagy szebben fogalmazva eletmod valtas minosege, milyensege, az alany sulya, karos addigi szokasai stb

Viszont azert azoknak akik irjak hogy eletmod valtas:

Persze teljesen igazatok van. De ez sem fekete vagy feher. Az eletmodvaltas egy szarul etkezonek minden szemszogbol valamilyen fogyokura, dieta. Sajnos tartani a legnehezebb nem lefogyni. Es ezt akarmilyen guru stilusban toljak, ha valaki fejben nincs rendben,akkor az bizony nagy veszellyel elbukik egy ido utan. Ugyhogy ez nem csak etekzes, ez psziche is. Egy vekonynak sem tesz jot a mai etkezesi norma. Rengeteg szar ch, zoldseg minimalisan kerul az etrendbe, feldolgozott etekelek tomkellege, izfokozok, szinezekek, stabilizatorok. Ugyan.. itt nem csak fogyokurazoknak kell(ene) eletmodot valtani, hanem kb mindenkinek. Es oruljon egy (még) vekony emberke,akinek a párja nekiall dietazni, es magaval huzza "eroszakolja" a "sanyaru" eletebe.

🤗

dec. 18. 10:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!