Elhatároztam hogy lefogyok, páromat kérhetem arra, hogy ő se egyen nasikat előttem?
Figyelt kérdés
Sokat kéne lefogynom. 30 kilót.
Egy hete sikeresen csináltam, de visszajöttem páromhoz, iszogatunk, vett nasit nyilván megkívántam. Kértem, hogy ne vegyen vagy legalábbis ne tudjak róla. Mennyire jogos ez tőlem szerintetek?
tegnap 23:14
1/1 anonim válasza:
Ha szépen megkéred, hogy ne előtted egye, mert ez neked nehéz, az nem hiszem, hogy gondnak kéne lenni. Ha szeret, akkor bizonyára támogatni fog. 30 kg nem kis munka, de meg lehet csinálni. Üljetek le és beszéljétek át a terveidet, meg hogy miben tudna neked segíteni, hogy könnyebben menjen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!