Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire gondolsz amikor ehetnéked...

Mire gondolsz amikor ehetnéked van, de kibírod evés nélkül?

Figyelt kérdés
dec. 10. 18:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezt nem teljesen értem... miért lenne ehetnékem? Nem koplalok, azzal csak az izomból fogy az ember. 400 kalóriás deficitben csináltam a szálkásítást (vagy ~fogyókúrát), és még nasinak is volt hely. Mozogni kell, és akkor többet ehetsz. Koplalás miatt vagy éhes. Több kalóriát égetsz=többet ehetsz=kevésbé fogysz izomból=nem is leszel éhes, mert mindig tele a poci. Napi 5x (fehérjedús!!) étkezésnél hol lennek éhes még?? 😃
dec. 12. 08:01
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

#11 az ehetnék és az éhseg két külön dolog.

Az éhség nélküli étel kívánás nagyon is valós és mentális eredetű. Szoongás, stressz, bolsofság, depresszió és ezer más oka lehet.

Aki nem élte átbaz el nem tudja kepzelni hogy lehet állandóan evésre gonsolni. De nekünk ez az életünk

dec. 12. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
74%

Eszem, ugyanis nem vagyok étkezési zavaros, hogy éheztessem magam.

VOLTAM étkezési zavaros majdnem tízéven át, és kis híján belehaltam - az is így kezdődött: éhes vagyok - oké, rágózzunk. Vagy ittam egy pohár vizet, stb.

dec. 12. 14:17
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja, akkor ez tényleg valami evési zavar, ha valaki unalomból zabálna? Pszichológus!! Arra gondoljon az ilyen.
dec. 13. 00:02
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Senki nem írta a legegyszerűbbet: minden kaja baromi drága:)
dec. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!