Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire gondolsz amikor ehetnéked...

Mire gondolsz amikor ehetnéked van, de kibírod evés nélkül?

Figyelt kérdés
tegnap 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

1. Iszom egy pohár vizet

2. Arra gondolok, hogy nem azért edzettem ma, hogy elrontsam némi nasival

3. Akaraterő - nem nyitom ki a hűtőt, szimplán akarat

4. Nézek egy filmet, hogy eltereljem a gondolataimat

5. Lefekszem aludni

6. Ha nagyon nem bírom ki, eszem egy salátát, vagy nasi helyett zöldséget magában, vagy bármit aminek minimális a kalóriatartalma, de eltelít. - végülis ez nem arról szól, hogy kínozzam magam

tegnap 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

"Az éhség jó. Az éhség a barátunk."

(Kövér vagyok és a kelleténél sokkal kevesebbszer bírom ki :( )

tegnap 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Boldog vagyok, hogy sikerült!

Nehéz kibírni, de együtt lehet vele élni. Csak a nasikat, édességeket hagytam el, nem koplalás. Az első hét volt kifejezetten nehéz, de mostanra szinte meg se kottyan a nasit kihagyni. Csak vigyázni kell nem szabad visszaesni.

ma 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:

#1 tipikus étkezési zavaros gondolkodás

- átgondolom miért van ehetnékem pl stressz, unalom, szomorúság stb

- ha unalom akkor elmegyek sétálni

- ha szomorúság akkor felhívom egy csalátagomat telefonon vagy egy barátot és beszélgetünk picit

- ha stressz akkor átgondolom hogy a jelenben vagyok és a jelenben mit tudok tenji hogy megszünjön (opcionálisan telefonálok)

ma 07:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Annyit eszem egyszerre, hogy ne legyek éhes. Az étkezéseim időhöz vannak kötve, amiket betartok és gyakorlatilag 2 étkezés között nem vagyok éhes.

Ha rámjön, hogy ehetnékem van, akkor tudatosítom, hogy amúgy nem is vagyok éhes, szóval nem szükséglet miatt akarok enni, ezután magamra szólok, hogy "nehogymá ne legyen ennyi akaraterőm és önkontrollom"

Most a kedvenc motivációm: "Nehéz megállni, hogy ne edd meg azt a valamit, de 2XL méretben normális ruhát találni még nehezebb!"

ma 07:40
 6/6 anonim válasza:
Én az evésre veszem nehezen rá magam.
ma 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!