Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leg Magic+diéta mennyire...

Leg Magic+diéta mennyire hatásos? Tapasztalatok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Inkább tapasztalatokra,eredményekre lennék kíváncsi, mint véleményekre. Ugyanis szeretnék vásárolni egy leg magic-et, és persze mellette jobban odafigyelni az étkezésemre. Ugyanis a felső testemmel nincs különösebb baj, viszont a combomból és a fenekemből faragnom kell. Azért is gondoltam erre a gépre, meg azért, mert nincs időm futni, biciklizni, viszont erről azt olvastam, hogy viszonylag rövid idő alatt érhető el változás. Ti mit tapasztaltatok? Köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 5. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Leg Magic-ről tudok nyilatkozni. 1 hónapig, minden nap csináltam kb 2 percet, 1 cm ment le a combomról.

Gondolom ha többet csinálod, akkor nagyobb lesz a változás. :)

2010. nov. 5. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Első! 2 percet? Aszta :-)))) nem fulladtál ki? :-)
2010. nov. 5. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
én sztem fél percet sem birnék ki azonXD próbáltam már de elég kemény csinálni
2010. nov. 5. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Én kb 2hétig bírtam a minden nap leg magicezést, de vékonyabb lett a combom, mint volt :)

Szerintem most újra kezdem.

De ha teheted, ne leg magicet vegyél, hanem ilyet:

[link]

pont egy hete próbáltam ki egy ilyen gépet, hasonló, mint a leg magic, de szerintem sokkal jobb!

Bár 2-3 éve ilyen még nem volt, ennyit meg eszem ágában sem volt várni, úgyhogy nem bánom, hogy leg magicet vettem!

2010. nov. 5. 22:51
 5/8 A kérdező kommentje:
erről még nem is hallottam :) de tény hogy azért drágább... nem tudom, hogy ennyit megengedhetek-e magamnak...
2010. nov. 6. 09:45
 6/8 A kérdező kommentje:
esetleg centiben? és milyen volt pl a combotok előtte? ugye nem vékony, és csak azt akartátok erősíteni?
2010. nov. 6. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, tudom a válasz kissé megkésett, de úgy volt az két perc, hogy eleinte két részletben: reggel és este is 1-1 perc. Aztán amikor már jobban ment, akkor este 1,5-2 perc (leginkább úgy számoltam, hogy 100-150 láb összehúzás) :)

Kérdező: hogy döntöttél?:)

2011. febr. 8. 17:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Megvettem a gépet, és most már minden nehézség nélkül meg tudom csinálni a hozzá mellékelt programot! :) Nincs rá minden nap időm, de igyekszem! és érzem is a hatását, bár már nincs izomlázam tőle, de érezhetően megkeményedett a combon. Viszont ami zavar, hogy a csípőmből nem tudok faragni. Sehogysem. Pedig igazából már csak az a terület zavar. :)
2011. febr. 9. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!