Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen digitális mérleget...

Milyen digitális mérleget vegyek? Jelenleg melyik a jó 10ezer ft környékén?

Figyelt kérdés

olyan kellene, ami mér 150 kilóig kb.

Interneten sokat megnéztem már, testösszetétel elemző mérleget is, de mindegyiknél sok negatív vélemény van és az olcsóbbaknál, de 10ezer felettieknél is olyanok vannak, hogy eltérően mér, nem pontos, stb. Viszont szeretnék egy megbízható mérleget venni, hogy követni tudjam a súlyomat.

okt. 28. 03:08
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem Sencor van, tökéletesen működik, 6 éves.
okt. 28. 06:43
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

A testösszetétel mérő mérlegeket felejtsd el. Akármennyibe kerül, az nem lesz pontoa. De sok esetben nem is közelíti. Az egész csak becslés a súlyod alapján.

Sima mezei mérleget vegyél ami kiír egy súlyt

okt. 28. 07:19
 3/6 anonim válasza:
0%
120 ezernél olcsóbbat nem érdemes venni
okt. 28. 08:08
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Vegyél egy bármilyen kozonseges szobamerleget. A legjobb ugy sulyt kovetni ha mindig ugyanazon ugyanott (a szobán belul) mered magad. Hisz igy ha icipici hiba van is benne, a valtozad az pontos lett.

Nem kell semmi fenszi csicsás mérleg. Csak tudjon mérni. Meg legyen digitális, de szeirbtem ma már mind az

okt. 28. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:
22%

Nekem ilyenem van: [link]

A testösszetétel adatok tényleg hülyeségek, bár végülis jópofa hogy számolja a BMI-t, de kb ennyi. Viszont nagyon pontos! Bárhová tehetem, ugyan annyit fog mérni. Vagy mondjuk lemérem magam, elmegyek wc-re, megint lemérem magam, és méri a különbséget. Ez előtt egy Sencor mérlegem volt, az nem tudott ilyet, sőt. 2x egymás után ugyanúgy ugyanott ráálltam, és simán tudott fél kiló különbséget produkálni....

Szóval ez a Xiaomi egy jó mérleg, csak a testösszetétel adatokkal nem igazán kell foglalkozni. Persze jópofa hogy becsül dolgokat, de nem mérvadó.

okt. 28. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
10+ éves Sencor mérlegem van, ha nem mozgatom a mérleget, tizedpontos.
okt. 28. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!