Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi van velem, valami étvágycsö...

Mi van velem, valami étvágycsökkentő hatna?

Figyelt kérdés

Már egy ideje fogyózom (értem ez alatt, hogy este nem eszek és rendszeresen mozgok) de mostanában nagyon nem megy. Egyetemre járok és nagyon sokat stresszelek, nem megy úgy ahogy szeretném. Már nem egyszer előfordult, hogy hazajöttem és csak ettem és ettem, amit találtam hogy kicsit lenyugodjak, vagy ha rossz jegyet kaptam, stb. Volt már, hogy egy egész pizzát is rendeltem és egyedül megettem. Jelenleg 54 kg vagyok (alacsony vagyok) dr ha ez így megy tovább, nem fogom tudni tartani ezt a súlyt.

Arra gondoltam, esetleg valami HATÁSOS étvágycsökkentő? Mit tudtok ajánlani? Vagy mit tegyek?

Köszönöm előre is!

2010. nov. 4. 14:21
 1/2 bénabéla11 ***** válasza:

én is imádok enni és sokszor akkor is eszem ha nem vagyok éhes...de ha elhatározom magam akkor meg tudom állni...

csak embereld meg magad és menni fog az...2 hét alatt visszaállsz a normális mennyiségre...csak aztán tulzásba ne vidd...

egyébként meg hány cm vagy? milyen idős? lány fiu?

az étvágycsökkentőt meg felejtsd el de nagyongyorsan!!!!

2010. nov. 4. 14:44
 2/2 anonim válasza:

Az 54 kiló akár normális is lehet. Egyébként a hosszú fogyózás belőlem is azt hozta ki, hogy stresszes napokon nem bírtam leállni az evéssel, hiába próbáltam megemberelni magam. Ez nálam hangulat kérdése volt (lehet, hogy nálad is). Tudom, ez nem segít túl sokat, de szeretném, ha tudnád, hogy nem vagy egyedüli eset.

És igaza van az előttem szólónak abban, hogy ne szedj semmilyen gyógyszert.

2010. nov. 6. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!