Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót fogytatok 3 hónap...

Hány kilót fogytatok 3 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ki mennyit fogyott ennyi idő alatt. Mi volt a kiinduló súly? Stb
szept. 30. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Én 60 kilóról indulva 6-ot. 165 cm vagyok. Nem tűnik soknak, de marha nehéz volt, kis súlyból fogyni nem könnyű.
szept. 30. 17:31
 2/8 anonim ***** válasza:

87.5 -> 85.4 -> 81.3 -> 79.3

Kiindulás es utána havonta súlyok. Szóval kb 8 kilót.

Heti két edzés, 1600 kcal

Amikor már a végefele adtam le az utolsó kilókat, lassabb volt

71.9 -> 70.8 -> 69.9 -> 68.6

Itt kicsit több mint 3

Heti két edzés, 1400 kcal

154 cm, nő

szept. 30. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
170 vagyok, szülés után 2 hónappal kezdtem. 73ról 65re sikerült. A kezdő súlyom akarom visszaszerezni, ami 62kg volt.
szept. 30. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
3-at.Bár fogalmam sincs hogyan mert nem csináltam másképp semmit
szept. 30. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
66-rol 58-re. Csak kaloriaszamolassal és csökkentett CH-val. 160N
szept. 30. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak két hónapot tudok mondani, mert azóta csinálom. 5 kg ment le, 164 cm vagyok, 67 kg voltam, most pedig 62 vagyok.
okt. 1. 06:11
 7/8 anonim válasza:
Nagyjából 14~ kilót, bár feltételezem ebből sokkal kevesebb a tényleges fogyás, nagy része szimplán víz volt. Első hónapban lement 8 kg, utána beálltam a havi -3 átlagra. Kicsivel 125 kg fölött voltam amikor kezdtem, a 65+ kg túlsúly miatt volt az hogy az első hónapban ilyen sokat leadtam hirtelen. Utána viszont belassult a fogyás egészséges mértékre, és hónapokig -3 körül volt a leadott súly havonta.
okt. 1. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első 3 hónapban 12kilót, de ennek kb a fele víz ami nem is igazi fogyás. Nagy súlyból indultam, 170kg. Mikor már lement a sok víz, csak kb havi 2 ment csak, aztán az is belassult.

Hát Én nem az a típus vagyok akire igaz a. " Nagy súlyból gyorsan lehet fogyni" divatszöveg. Minden dekáért vért izzadtam bőven 100kg felett is. Teljesen mindegy volt mindig is életem során, hogy épp 1000, 1500 vagy 2000-2300 kalóriát ettem, se így se úgy nem fogytam gyorsabban soha. Régen még rosszul esett mikor ezért beszóltak, mára már csak nevetek rajta, mert nem ez számít. Beláttam, hogy ez nem verseny, mindenki a saját tempójában halad, és így is sikerült életmódot váltanom. Azóta már teljesen lefogytam az évek alatt. 64kg vagyok, tartom.

Ajánlom neked is, hogy ne stesszeld magad azon mennyi idő. Teljesen mindegy. Állj neki, a tested pedig majd tudja mennyit engedjen. Te is érezni fogod mire van szükséged. A lényeg az, hogy szerintem a koplalás pl nem éri meg. Semmiképp.

okt. 1. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!