Normális az hogy 2 nap alatt 1,5 kg-val vagyok a reggel ugyanazon időszakában?
Figyelt kérdés
Biztos hogy az az 1,5 kg zsír? Valóban kicsi súlyra könnyebb felszedni?szept. 5. 06:55
1/8 A kérdező kommentje:
Megjegyezném, hogy rettenetesen keveset eszem....
szept. 5. 07:06
2/8 anonim válasza:
Gondold át és írd le még egyszer a kérdést. Mi történik a 1,5 kg-val? Több lettél? kevesebb lettél? Egyébként súlyban az 1-2 kg nem fogyás vagy hízás, csak egy pisilés vagy kakilás kérdése.
3/8 anonim válasza:
Normális. 2 nap alatt fizikailag nem tud beépülni annyi zsír
4/8 anonim válasza:
Normális, általában vízvisszatartás. Nálam akkor van ez ha előző nap lenyomok egy edzést. De sok minden más is okozhatja. Ezért nincs értelme naponta mérni.
5/8 anonim válasza:
Persze, normális, és ez nem zsír, nyugi. :)
Egyébként igen, ksi súlyra könnyebb felszedni, mert eleve olyan kevés a napi kalóriaszüksgélet amit nagyon könnyú átlépni. Értelemszerúen ha valakinek 1400 a napi kalóriaszükséslete, azt sokkal könnyebb átlépni, mintha mondjuk 2000. Megeszel mondjuk egy tortaszeletet és már pluszban is vagy... Ezért nehéz kis súlyból fogyni is, és ezért érdemes sportolni, hogy ez a npai keret élhetőbb legyen.
6/8 anonim válasza:
Felesleges minden nap mérned magad, csak ilyen kérdéseket szül.
7/8 anonim válasza:
Kérdező, úgy fogytam le 46-os méretről 36-38-ra, hogy egyszer sem álltam mérlegen. Fogalmam sincs, hány kiló voltam, vagy most mennyi vagyok, nemhogy naponta figyelgettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!