Anybody -shape pro kapszuláról tud nekem olyan információt adni aki kipróbálta? Tényleg van bármi hatása is ?
Adhat egy kis löketet, megindítani a fogyást, viszont csodát ne várj tőle.
Az ilyen kapszulákat maga a gyártó is csak kiegészítésnek szánja, ugyanolyan fontos a helyes étrend és sok mozgás.
Önmagában nem ér semmit
Kalóriadeficit és mozgás mellé meg felesleges.
Ha kevesebbet eszel és többet mozogsz, tabletta nélkül is fogyni fogsz.
VISZONT, ha te úgy érzed neked segítene vagy motiválna téged egy ilyen bogyó akkor próbáld ki.
Én L-karnitint szedek a GymBeamtől, napi 1000mg-ot. Tudom jól, hogy önmagában az sem fogyaszt, de mikor szedem, valahogy jobban motivált vagyok mozogni és egészségesen étkezni.
Kelt bennem egy olyan érzést, hogy segítségem már van, csak a magam részéről kell még hozzátennem a cél érdekében.
Édesanyám is szedett már hasonló étrendkiegészítőt 3 hónapig. A nevét nem tudom, de azt tapasztalta, hogy nem sóvárgott úgy az édesség után. Sokat nem fogyott mellette, de ez az idő elég volt ahoz, hogy leszokjon a gyakori nassolásról. Most már nem szed semmit, kialakított egy egészséges életmódot és így fogyott 25kg-ot.
Az a helyzet hogy eddig sem voltam egy zabagép. Nem nagyon ettem reggelit , ebéd megvolt és a vacsora pedig egy -egy szendvics vagy hasonló És közepes mennyiségi édesség. Ehhez képest most ebédet eszek -de mindent eszek tehát n diètás ételeket fogyasztok és őshazából a vacsora marad el illetve egy joghurt vagy gyümölcs van helyette. Így pl van hogy pék árut nem is eszek max akkor ha az ebédhez kell.
A nasi egy db jégkrém ebéd után.
Esténként 40 percet sétálok.
Az eredmény annyi hogy 4 hónap alatt ment le 5 kg. Igazából mèg 10 kg jó lenne de ezzel a módszerrel nem úgy tűnik hogy nagyon összejönne.
Ezt a kalória számlálást én pontosan nem értem. Az oké hogy többnek kell lenni az elègetettnek mint a bevittnek. De pl egy nap mondjuk eszek 1500 kalóriát ami nem sok. Viszont a 40 perces séta után kb 350 kcal ír ki. Akkor ahhoz hogy ez 1500-nál több legyen egész nap mennem kène 🤣😁vagy nem jól értelmezem a dolgot
Azzal is kalóriát égetsz el, hogy élsz. Lélegzel, mozogsz, hőt termel a tested, stb. Ha egész nap feküdnél is elégetnél ezervalahány kalóriát.
Tölts ki neten egy BMR / alapanyagcsere kalkulátort. Ezzel megkapod, hogy nagyjából hány kalóriára van szüksége a szervezetednek naponta.
A kapott érték legyen a MINIMUM amit naponta megeszel. Ezalatt a tested éhezni és raktározni fog. Mozgással teremtsd meg a kalóriahiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!