Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anybody -shape pro kapszuláról...

Anybody -shape pro kapszuláról tud nekem olyan információt adni aki kipróbálta? Tényleg van bármi hatása is ?

Figyelt kérdés
aug. 31. 07:29
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Adhat egy kis löketet, megindítani a fogyást, viszont csodát ne várj tőle.

Az ilyen kapszulákat maga a gyártó is csak kiegészítésnek szánja, ugyanolyan fontos a helyes étrend és sok mozgás.

aug. 31. 10:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha kevesebbet eszem, esténként 40 percet sétálok, az a tabletta tehet még pluszban a fogyáshoz ?
aug. 31. 11:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában nem ér semmit

Kalóriadeficit és mozgás mellé meg felesleges.

aug. 31. 11:18
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

Ha kevesebbet eszel és többet mozogsz, tabletta nélkül is fogyni fogsz.

VISZONT, ha te úgy érzed neked segítene vagy motiválna téged egy ilyen bogyó akkor próbáld ki.

Én L-karnitint szedek a GymBeamtől, napi 1000mg-ot. Tudom jól, hogy önmagában az sem fogyaszt, de mikor szedem, valahogy jobban motivált vagyok mozogni és egészségesen étkezni.

Kelt bennem egy olyan érzést, hogy segítségem már van, csak a magam részéről kell még hozzátennem a cél érdekében.

Édesanyám is szedett már hasonló étrendkiegészítőt 3 hónapig. A nevét nem tudom, de azt tapasztalta, hogy nem sóvárgott úgy az édesség után. Sokat nem fogyott mellette, de ez az idő elég volt ahoz, hogy leszokjon a gyakori nassolásról. Most már nem szed semmit, kialakított egy egészséges életmódot és így fogyott 25kg-ot.

aug. 31. 12:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy eddig sem voltam egy zabagép. Nem nagyon ettem reggelit , ebéd megvolt és a vacsora pedig egy -egy szendvics vagy hasonló És közepes mennyiségi édesség. Ehhez képest most ebédet eszek -de mindent eszek tehát n diètás ételeket fogyasztok és őshazából a vacsora marad el illetve egy joghurt vagy gyümölcs van helyette. Így pl van hogy pék árut nem is eszek max akkor ha az ebédhez kell.

A nasi egy db jégkrém ebéd után.

Esténként 40 percet sétálok.

Az eredmény annyi hogy 4 hónap alatt ment le 5 kg. Igazából mèg 10 kg jó lenne de ezzel a módszerrel nem úgy tűnik hogy nagyon összejönne.

Ezt a kalória számlálást én pontosan nem értem. Az oké hogy többnek kell lenni az elègetettnek mint a bevittnek. De pl egy nap mondjuk eszek 1500 kalóriát ami nem sok. Viszont a 40 perces séta után kb 350 kcal ír ki. Akkor ahhoz hogy ez 1500-nál több legyen egész nap mennem kène 🤣😁vagy nem jól értelmezem a dolgot

aug. 31. 18:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Illetve nem is 350kcal hanem talán mèg kevesebbet szóval azt nem hiszek hogy 1500 kalória mellett 4-5 órát kene sétálni. Mondjuk lehet ezt a kalória számolgatás se pontosan értelmezem
aug. 31. 18:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Azzal is kalóriát égetsz el, hogy élsz. Lélegzel, mozogsz, hőt termel a tested, stb. Ha egész nap feküdnél is elégetnél ezervalahány kalóriát.

Tölts ki neten egy BMR / alapanyagcsere kalkulátort. Ezzel megkapod, hogy nagyjából hány kalóriára van szüksége a szervezetednek naponta.

A kapott érték legyen a MINIMUM amit naponta megeszel. Ezalatt a tested éhezni és raktározni fog. Mozgással teremtsd meg a kalóriahiányt.

aug. 31. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!