3 gyerekes anyaként nem tudok lefogyni? Többi lent
Sziasztok.
10 hónapja szültem a harmadik gyereket,4 kiló felettiek mind.
Egészségesen táplálkoztam terhesség alatt is.
59 kg kezdtem mind három terhességet 170 cm vagyok.
Erre az időre,már vissza nyertem az alakom,de most maradt a 65 kg.
Most is oda figyelek arra mit eszek,állandóan pörgök,futni is szoktam a gyerekek után.
Nem zavar ez a kis felesleg,szinte nem is látszik,deee a nadrágok nem jönnek fel rám,és hamarosan ősz,nos nem szeretnék emiatt új farmerkákat venni,habár muszáj volt pár rövid nadrágot beszerezni emiatt.
Sok folyadékot iszok.
Sosem fogyóztam,valahogy alakult magától.
Fiatal vagyok 😁
Előre is köszönöm.
Szép napot
Olvasd ezt el, hogy képbe kerülj:
Mozgás :D épp most fejeztük be a ház/kert felújítást,amibe én is kivettem a részem, festés, betonozás (igen, családi dolog,két testvérem is kőműves,piktor, ács,rám is ragadt)
Nemsokára megyünk futni gyerekekkel.
Ezt így tudjuk megoldani, hogy pl X ideig fut férjem,addig én viszem a két kicsit,nagy pedig jön a saját biciklijèn. Nyugodt kis városban lakunk,és itt lakunk q töltés mellett.
Engem nem zavar,elfogadom magam a millió csíkommal együtt, nagyon kirepedezett a bőröm,csak ez az úszó gumi miatt nem jönnek fel a nadrágok.
Nem vagyok fukar,de ha nem muszáj,nem koltok magamra.
De biztos nem eszel többet, mint kéne?
Mi is benne voltunk költözés/felújításban, a gyerekek mellett én is kivettem a részem mindenből ezért azt gondoltam belefér a fél pizza meg ilyenek a munka után. Hát nem. Hiztam 2 kilót, pedig mozogtam is.
Nálad biztos nem erről van szó. Hogy "úgyis" lemozgod napközben? Közben meg igazából több kalóriát viszel be?
"Most is oda figyelek arra mit eszek,"
És megtudhatjuk, mit eszel? Mert pl a boltban vásárolt élelmiszernek látszó tárgyak qurva messze vannak az "Egészségesen táplálkoztam" kategóriától.
Saját kertünk van,így nem veszünk össze- vissza semmi felesleges egészségtelen dolgot.
Köszönöm, mára már annyira nem is foglalkoztat,igyekszem boldog lenni ,majd lemegy magától. 😁
Szép estét ♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!