Hogyan nézhetnék ki jobban? Kép
Figyelt kérdés
Eléggé önbizalom hiányos vagyok, sosem vagyok elégedett magammal.
Mit tudnék még csinálni?
A combom az amit vastagnak látok.
ápr. 30. 17:58
2/16 anonim válasza:
Ennél vékonyabb combokkal néznél ki furán inkább. A nőies alkat lényege, hogy a combok teltebbek. Szép az, jó az. Nincs veled semmi baj.
3/16 anonim válasza:
Te visszatérő vendég vagy itt a képeiddel és a kérdéseiddel. Pszichológus azóta se látott?
4/16 anonim válasza:
De hát jól nézel ki! Mondom ezt nőként, úgyhogy nem azért, hogy bevágódjak.
5/16 anonim válasza:
Esetleg valamennyi sporttal kicsit tónusosabb lennél, de így sincs semmi baj az alakoddal.
6/16 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled. Próbálj meg edzeni, amit az előttem lévő írt. De ne fogyókúrázz, nincs értelme. A combod egyáltalán nem vastag, ez a normális! :))
7/16 anonim válasza:
Szerintem abszolút semmi probléma nincs a képen látható részeiddel szóval nem kell ezen idegeskedned, egyáltalán nem nagy a combod.
"Eléggé önbizalom hiányos vagyok, sosem vagyok elégedett magammal."
Ez inkább testképzavarra utal, nem egyszerű önbizalomhiányra. Nyilván az önbizalomhiány eredhet a testképzavarból.
8/16 anonim válasza:
Fogyni ne akarj, maximum sportolj, akkor formásabb leszel. De csinos vagy amúgy (heteró nő vagyok)
9/16 anonim válasza:
Jól nézel ki nagyon, tokeletes az alakod
10/16 anonim válasza:
Azt hiszem, a lényeget már leírták előttem...
Sokkal inkább pszichés kérdés ez, semmint bio"mechanikai".
Mi lehet az önbizalomhiány oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!