Lehet erre valami megoldás?
Eszek reggel 6 kor, aztan munkába eszek 8 kor, nassolok egy rudit,kekszet, vagy csokit, aztan 12 kor újra eszek, haza érek 3 kor éhes vagyok, és eszek, aztan vacsoráig ami 9 után van nassolok...borzasztó, 160 cm és 55 kg nö vagyok!
Tudna valaki segíteni aki hasonló gondokkal küzdött,hogy mit tegyek az állandó éhség ellen?
Azzal nincs semmi baj.
Egyél sokszor keveset, hogy meg tudd emészteni és sok folyadékot, ha lehet tiszta vizet vagy teát.
És mozogj!!
Akkor nem ülepszik le a sok kaja.
És ha nem eszel egészségtelen ételeket akkor nyugodtan nassolj. Próbálj meg több gyümölcsöt nassolni.
Köszönöm a válaszod 🙏
Igen mozogni szeretnék hozzá, van elliptikus trénerem, csak lusta vagyok használni :/ de úgy érzem ideje!
Nem hinném amúgy, hogy lehet rajtad felesleg.
De ha úgy gondolod, hogy igen, akkor nyugodtan egyél továbbra is többször keveset. És inkább gyümölcsöt.
sok folyadékot, hogy az étel ne tapadjon le a beleidben.
És mozgás kellene, esetleg kirándulás erdőben, esti séta, vagy sport.
Szóval szerintem nincs min aggódnod.
Köszönöm szépen ❤️
Sok folyadékot is beiktatom,mert sajnos nem sokat iszom!
Köszönöm a válaszokat :)
Nem eszek túl sokat mondjuk egy étkezésnél, reggel egy szelet rozsos magos kenyér mondjuk szalámival, kolbásszal vagy szalonnával ,nem túl egészséges ételeket eszem , de ezeket szeretem!
8-as akkor Te is ilyen dolgokat eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!