Szeretnék fogyni, mit csináljak?
Ezekkel az adatokkal minden bizonnyal nincs szükséged fogyásra, és hiába fogynál 5 kilót, a közeged akkor is bántana. Az édességnek és annak, hogy este hány óra után nem eszel, annak pedig semmi köze a testsúlyodhoz. Aminek köze van, az a kalóriabevitel, ergo az étrendi kalóriabeviteleden kénytelen vagy változtatni akkor, ha mindenképp fogyni szeretnél. Olvasd el ezt a cikket, mert a táplálkozás alapjaival sem vagy képben:
Nem ér annyit pár hülye beszólás, hogy az egészségedre menjen. Minden bizonnyal, ha műkorcsolyázol, akkor ideális a súlyod, hiszen egy túlsúlyos műkorcsolyázót sem láttam még.
Tedd fel magadnak a kérdést: te jól érzed magad így?
Tudom nem mindegy hogy oszlik el a súly, mennyi az izom. Egyik barátnőm szintén 155 cm, 45 kiló. Ne akard, hogy neked is kilátszanak a bordáid.
Azzal, ha kevesebb édességet eszel, biztos nem ártasz magadnak.
Azzal sem, ha (nem kúra jelleggel, hanem) hosszú távon egészségesebben táplálkozol! Több zöldség, gyümölcs, rost, több víz, lassú felszívódású szénhidrátok, kevesebb és egészségesebb zsírok, kevesebb cukor, fehér liszt, péksütemény, üdítők, gyümölcslevek. Kontrollált adagok, tehát a szervezetednek, aktivitásodnak megfelelő mennyiségű étel.
Ezt hosszú távon biztosan meghálálja a szervezeted. Valamint, ha eddig nem így ettél, akkor simán ennyi változtatástól is lemehet pár kiló, és neked NINCS szükséged arra, hogy sokat fogyj!
Pár éve én is 55 kg vagyok, /161 cm/ és nekem is szokták mondani, hogy felszedtem, régebben nem ilyen voltam. Tény és való, régebben max. 50 kilo voltam és sokkal jobban éreztem magam, most nem tetszem magamnak, pocakom van és a ruhák se állnak olyan jól, ugyhogy megértem.
Tavasszal szoktam minden este tornázni saját testsullyal, mindent, ami eszembe jut, a neten van fent sok video, meg nem eszek annyi édességet, így le szokott menni pár kilo nyárig, bár osszel és télen visszajon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!