Miért örülök ha etethetek másokat?
Figyelt kérdés
Már egy ideje küzdök testképzavarral és hatalmas falásrohamokkal, amikor nemrég úgy döntöttem hogy ennek véget vetek: Most lesz vasárnap hogy harmadik hete fogyókúrázom, de egészséges mértékkel (nem éheztetem magam, nem edzek őrülten sokat hirtelen, stb..). Az elején ez annyira nem volt jelen de most egyre inkább azt tapasztalom hogy élvezettel tölt el ha főzhetek/süthetek/elkészíthetek ételeket (amiket, ha nem fogyókúráznék akkor azonnal benyomnám) és kvázi akár nyomulással is de rányomhatom valakire és végignézhetem ahogy az illető jóízűen megeszi.
Akik voltak már hasonló helyzetben, tapasztaltak már ilyet?
Nálatok jelentkeztek hasonló vagy, bármilyen másféle ,,tünet” fogyókúra közben?
márc. 13. 21:41
11/11 anonim válasza:
Nem minden tünet jelentkezik mindenkinél. Én anorexiás vagyok, de másokat se szeretek etetni. Örülök, ha sikerül elterelni a figyelmem és nem kell evésre gondolni. Ettől még hivatalosan a lehetséges tünetei közé sorolják, hogy másokat szívesen etet, csak ő maga nem eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!