55 kg az sok egy 165 cm magas 19 éves lánynak? Vagy
normális? 19L
Figyelt kérdés
Mostanába megkapom hogy kicsit kövérkés vagyok és le kéne fogynom. Tény hogy nem vagyok egy barbie baba, meg modell alkat se, de eddig meg voltam elégedve magammal, viszont miután anya is beszólt, utána elgondolkoztam hogy tényleg kicsit kövér vagyok e. Hízni nem tudok, 14 éves korom óta ennyi a testsúlyom. De eddig nem volt vele bajom :(
Ez inkább sovány, mint normális, vagy épp husis. Még ha híznál 2-3 kg-ot, akkor is normális tartományban vagy.
márc. 3. 18:20
12/20 anonim válasza:
Ez alapján inkább túl vékony vagy. Viszont ahogy mások is írták, sokkal többet számít, hogy mennyi izom van rajtad, mert ha semennyi, akkor ez a kevés is tud lötyögős és laza lenni, ami hízás hatását kelti (pedig csak az izom hiánya).
Csak viszonyításképp mondom, hogy én is pontosan 165 centi vagyok, mikor a legjobb sportos formámban voltam, kemény súlyzós edzéseket toltam heti 5 napon, akkor 65 kg voltam ehhez a magassághoz, és 38-as ruhákat hordtam. Zsír nemigen volt rajtam, viszont izom rengeteg.
márc. 3. 18:34
13/20 anonim válasza:
Nem sok, de nem is kevés.
márc. 3. 18:42
14/20 anonim válasza:
Biztos, hogy nem sok. Maximum "puha" lehetsz, arra meg a sport a megoldás. De súlyt vesztegetni nem kell
márc. 3. 20:21
15/20 anonim válasza:
*vesztened
márc. 3. 20:21
16/20 gabor49 válasza:
abszolut jo pont az esetem
márc. 4. 05:18
17/20 anonim válasza:
Nyugi, kérdező, én is megkaptam 168/55-re, hogy fogynom kell. Aki ilyen azt páros lábbal kell felrúgni a picsbe.
A baj, hogy én hallgattam rá, és majdnem meghaltam végül.
márc. 4. 14:20
18/20 anonim válasza:
Igen, sajnos az ilyen "kedves" beszólásokat pont az veszi a legjobban magára, akinek eleve van hajlama testképzavarra és egy ilyennel még rétesznek egy lapáttal. Biztos 10x annyiszor jegyzik meg azt, hogy vékony vagy. De ha nem vagy elégedett magaddal, nem azt hallod meg
márc. 4. 21:14
19/20 anonim válasza:
Teljesen normális a súlyod. Ahogy többen mondták: ha mégis változtatni szeretnél magadon, akkor sportolj. Kezdheted otthoni tornával, vagy elmehetsz futni, beiratkozhatsz valami izgalmasabb programra, pl tánc, csak annyi a lényeg, hogy rendszeresen mozogj. Egészséges is, és biztosan jót tesz az alakodnak is.
márc. 5. 06:16
20/20 anonim válasza:
18-as, nekem pl sohasem volt testképzavarom 17 éves koromig, csak amikor a kedves anyám kamaszkoromtól minden nap 8x ezzel cs.sztetett, meg hogy miért eszek olyan sokat, akkor igen, egy idő után "megragad".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!