Olvastam, hogy Schobert Norbi új cucca, valamilyen rozs, amit vízbe fel kell oldani és ez megszilárdul a gyomorba ezáltal csökkenti az éhségérzetet. Mi ennek a cuccnak a neve? Hohy tudom beszereznj?
Kaktuszt, hogy megbökje a vala gadat, mert olyan lusta vagy, mint a tök.
márc. 1. 02:06
3/13 anonim válasza:
1. A kalóriadeficittől lehet fogyni.
2. Sok rost pl. a gyümölcsökben található.
márc. 1. 05:44
4/13 anonim válasza:
Ohh hát te tökéletes alany vagy a sóbertnak😂
Pont az ilyen lustáknak találta ki a sok átverős baromságát, akik nulla erőfeszítéssel akarnak fogyni. Jól megél a birkákból, bár most már lassan csak ráborul a bili..
márc. 1. 06:44
5/13 anonim válasza:
Rostot a legjobban teljes kiőlrésűkenyérből, gabonából, zöldségből, gyümölcsből, hüvelyesből tudsz bevinni. Ha a nap folyamán ezek msllé iszol 2-3 liter vizet az ugyanazt a hatást éri el.
Magyarul: minden étkezéshez egyél kb 10 deka zöldséget, válaszd a gabonákat és teljes kiorlesu pekarukst es mar emg is vagy
márc. 1. 08:08
6/13 anonim válasza:
5-össel nagyjából egyetértek és gyorsan fogytam a rosttól. De én nem ettem olyan sok zöldséget és nem az volt a titka. Amikor már panírozásnál is átálltam barna lisztre és nem anyum panírozott tovább, akkor robbant be nálam. Konkrétan nem is akartam megfeszülve diétázni.
35/F
márc. 1. 12:41
7/13 anonim válasza:
Illetve azóta egy-egy fehér dologgal csalok. Például zsömle, kifli, illetve nokedli vegyes liszttel. Nem okoz problémát.
márc. 1. 12:43
8/13 anonim válasza:
Egy dologtól lehet fogyni. Ha nem zabálsz. Nekem senki ne mondja, hogy keveset eszik és mégis hízik.
márc. 1. 13:01
9/13 anonim válasza:
Ne felejtsük el a különféle betegségeket sem... Nálam a túlsúlynak nagy a fele betegségből adódott. Gyerekként 96 kilós voltam haspuffadással, 74-re fogytam le. Biztos vagyok benne, hogy 22 kiló nagy része betegségtől volt. Ugyan nem sportoltam, de alig ettem. Azt tudom jól, hogy utána munkanélküliként én voltam hanyag és magamtól lettem 86. Azt mondta orvos, hogy lemegy magától. Nem ment, éveken át vártam rá. A másik felében munkanélküliként tényleg voltam hanyag és vacsora után filmezés közben még nasika. Nyilván utóbbiról le kellett mondani, de az 74-86 kiló közötti korszakomban volt és nem 96 kilós gyerekként.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!