Az, h 6 után enm ehetünk, az a gyümölcsökre is igaz?
Na hát akkor kezdem:
napi 10-15perc sport nevetséges...mivel csak 7kilót akarsz leadni nem lehetsz olyan kórosan elhízott hogy ne menne napi legalább fél-háromnegyed óra. vagy inkább minden másnap de akkor becsülettel legyen egy jó óra...
a 6után nem evés úgy hülyeség ahogy van, ezt már számtalanszor leírták itt is, és sok más helyen. Lefekvés előtt nem ajánlatos enni 2-2és fél órával..tehát ha 8kor fekszel le, akkor nem lehet 6után enni...
Igen, ez a 6 utáni dolog hülyeség. Lefekvés előtt 2-3 órával legyen az utolsó érkezésed. A gyümölcs nem a legideálisabb, mert szénhidrát, inkább zöldséget, fehérjét kéne enned vacsira. Sovány húsok salátával, túró, sovány sajt stb. Amúgy banánt is lehet enni (mivel nagyon egészséges), csak nem kell tonnaszámra. Minden hízlaló, amiből sokat eszel.
És mit eszel a többi étkezéseknél? Nem írtad, hogy eszel-e lisztes termékeket, cukros kaját stb. Naponta hányszor kajálsz? Inkább ezeket kéne megtervezned.
A 10-15 perc mozgás pedig semmi. A 2. válaszoló jól írta, inkább minden másnap sportolj, de akkor legalább 1 órát.
Előre látom, hogy le leszek hurrogva.De nem baj.
Ez a 6 után nem evés egy nagy baromság.Ugye az számít, hogy minél kevesebb kalóriát egyél.Helyesbítek, a számodra elegendő kalóriát vigyél be a szervezetedbe.Ha pl. megeszel egy banánt 2-kor az ugyan annyi kalóriát tartalmaz ha este 8-kor eszed meg.
Mi a 10-15 perc minden napos sport??Én futó vagyok.Az egyik szaklapban olvastam, hogy az is megfelelő már ha minden nap mozogsz 12 percet.Mondjuk ezt a futásra írták.
Már elmondták előttem, amit tudni kell:
- lehet gyümölcsöt enni bármikor, lefekvés előtt 2-3 órával már semmit (hosszú távon betegséghez vezet)
- a 15 perc ugyan több mint a semmi, de többre mennél kétnaponta 1 órával - nincs nagy súlyfelesleged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!