Makrók szerintetek rendben?
Heti 5 edzést csinálok, mindegyik alkalommal odateszem magam, 164 magas vagyok, 60kg. Izomnoveles szempontjából érdekelne, hogy így rendben van-e?
Rosszabb napokon 100gr ch, 60gr fehérje, max 40gr zsír.
Általában 80gr ch, 80gr fehérje, 35gr zsír
Szerintetek rendben vagy valamin emeljek esetleg csökkentsek?
Inkább a fehérje bevitel miatt érdekelne. Kalóriával nem foglalkozom annyira, mivel igyis nehéz nem deficitben lennem.
#12 Nehogy azt hidd, hogy én is sokat ehetek.. :D
Férfi létemre heti 4-5 edzés + napi 15-17 ezer lépéssel 2000 kalória a szintentartóm.
Ez így jó. Nem kell 80g nál több fehérje. Igazából a minimum NETTÓ testsúly kilogrammonként (ami a zsírmentes testtömeg) lenne 1g. Kérdező zsírmentes testtömege kb 40kg lehet. Ennek másfélszerese elég, ha nagyon komoly atléta valaki akkor is elég a 2 szeres.
Én 186cm magas férfi vagyok, 86kg, 21% testzsírral, és napi fehérje bevitelem átlagban 80g körül van. Mégis fejlődök edzéssel. Szóval el lehet gondolkodni a dolgokon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!