Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízom kalóriadeficitben?

Miért hízom kalóriadeficitben?

Figyelt kérdés

1700 kcal diétán vagyok. A munkám elvesztése után két hét alatt híztam 30kg-ot. 168centi vagyok és 94 kiló vagyok most , amióta kalóriát számolok , azóta híztam 4 kilót , tehát 90-ről indultam. A reggeli általában 60g paradicsom. 60g Nyers voroshagyma , 80g kigyouborka , 30g jégsaláta , 20g pulyka szalámi és 2db szeletelt toast kenyér.

Wbédem 100g Basmati rizs , 100g kockázott pulyka kókusz zsíron sütve , 100g Cékla.

Vacsora tojásrántotta 2 tojásból kókusz zsíron , 60g paradicsom , 60g lilahagyma , 30g saláta , 80g kígyóuborka és 20g trappista sajt.

Mi lehet a probléma ..

Itthon érzem, már súllyal.

2x50 csípőemelés 20kg-val

2x12 guggolás 20kg-val

2x30 előre emelés 20kg-val

2x10 tricepsz nyomás 20kg-v

3x20 Hasprés

3x20 Oldal hasprés

3x10 Páros Lábemelés

2024. jan. 29. 13:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz hogy két hét alatt 30 kilót hízz, azt jelenti hogy a szükségletednél 210 000 kalóriával kellene többet enned. Ez napi 15 ezer kalória plusz. Tehát kb 2 20 centis egész torta, 1 teljes pizza, meg egy 6 dbos fánk. Minden nap.

Ennyit nem hízhatsz hacsak nincs valami nagyon durva baj a háttérben (vsgy rossz mérleg).

20 kilo hozas az kb 3 de inkabb 4 ruhameret novekedesr jelentene. Nem fersz bele egyik regi ruhadba se?

2024. jan. 29. 15:30
 12/19 anonim ***** válasza:
16%
Hogy a viharba ne lenne kalóriadeficitben, írkáltok már marhaságokat... Kókuszzsír a felsorolt ételek megsütéséhez ha egy evőkanállal(12g) megy, akkor már tocsog az olajtól az étel. Én ilyen adagokhoz kb. 5 grammot használok. De tegyük fel ő evőkanállal akkor is 940, vagy 1200 kalória, amit itt felsorolt, függően attól, hogy a rizs nyersen, vagy főve értendő. Bárhogy is van, ez mindenképpen erős deficit. Más baj lesz itt, irány a háziorvos a panasszal, majd ő kér egy labort, a többi meg majd az eredmények függvénye.
2024. jan. 29. 15:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elírta, és két hónapot akart írni. Azalatt pedig sajnos sok zabálással lehet ennyit hízni. Én anno a munkahelyem elvesztése, és a cigi azonnali letétele után 25 kg-ot híztam két hónap alatt...
2024. jan. 29. 15:38
 14/19 anonim ***** válasza:
9/13 ezért mondom,hogy nagy kamu az egész.A szervezete ekkora terhelést nem bírna el!
2024. jan. 29. 15:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Az nem lehet ha ezt az étrendet eszed és semmi mást akkor hízz vele. Képtelenség. Menj orvoshoz.
2024. jan. 29. 15:49
 16/19 anonim ***** válasza:
54%
Lehetetlen, egyszerűen fizikai képtelenség ennyit hízni 2 hét alatt. Valami itt nem stimmel.
2024. jan. 29. 15:53
 17/19 A kérdező kommentje:

Apukám nem rég halt meg , munkámat elvesztettem , úgy éreztem hogy az étel az nem hagy el. Tehát nem 20 tábla csoki , hanem 1 kiló szalonna , 3-4-5 zacskó gumicukor , 3-6 Riso tejdesszert, Chips, mindenféle édesség amit meglattam , piskota , gofri.. minden nap.

És mondanám hogy a fott rizs 147 kalória, amíg a nyers 350 és nem szeretem nyersen a rizst :D

2024. jan. 31. 13:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a mérleg rossz, vagy a veséiddel van valami gond, akkor reális a 30kg két hét alatt. Vagy csak sokáig nem mérted magad előtte, s nem annyiról indultál, mint hiszed.
2024. febr. 1. 17:27
 19/19 anonim válasza:

Akkor vagy kalória deficitben, ha fogysz, ez ilyen egyszerű. Ha nem fogysz , akkor hiába jössz az ilyen olyan adatok alapján kiszámolt számokkal, nem vagy deficitben.

Minden ember más, ugyanaz a magasságú és súlyú korú ember, egyik elvan 2 ezer kalórián a másik hízik tőle. Mindenkinek megvan az egyszálbél ismerőse aki kétpofára zabálja a zsírt cukrozva kenyérre kenve aztán vasággyal 50 kiló. A másik kövér, de csak csipeget. Mindenkinél más ez a deficit határ, ki kell kisérletezni. Olyan a világon nincs , hogy energiát a semmiből termel az ember, ha él mozog működik akkor az fogyasztja az energiát, ha nem viszi be akkor fogy, energiamegmaradás elve.

2024. febr. 4. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!