Visszahizhatok?
Figyelt kérdés
A tojas dietat csinaltam 2 hetig most hagytam abba az lenne a kerdesem visszahizhatok hamar ha nem figyelek az etrendemrejan. 14. 18:14
1/8 anonim válasza:
Persze. Ha ott folytatod, ahol elotte abbhagytad (zabalas), a kaloria tobblet miatt hizni fogsz.
2/8 anonim válasza:
Ha visszaállsz arra az életmódra, ami a túlsúlyt eredményezte, akkor nyilván visszahízás lesz a következmény. 2 hét élből nem lehet beszélni érdemi fogyásról sem, de az biztos, hogy nem tojás diétára és egyéb egészségtelen és pusztítő ökörségre kell alapozni, hanem kalóriaszámolásra és életmódváltásra.
3/8 anonim válasza:
Ez így van. Ha ugyanazokat és ugyanannyit eszel mint a diéta előtt akkor vissza fogsz hízni. Hisz akkor voltál ducibb amikor úgy ettél.
Ezért nem jók ezek a párhetes diéták hanem életmódváltás kell. Meg kell tanulni a kedvenc dolgaid egészségesen elkészitve és mindenből mértekkel enni. Ez a titok
4/8 anonim válasza:
Igen. Normálisan kell enni életed végéig a tested szükségletei szerint egészségesen. Semmi szükség alkalmi diétákra.
5/8 anonim válasza:
Számolj újra egy BMR-t kalkulátorral és egyél annyit amennyi a súlytartásid, csak mindenféle ételből. AKkor nem fogsz hízni. Vagy ha még fogyni szeretnél, akkor egyél BMR-nyit. A visszahízás ilyen diéták után csak azért van, mert utána már nem figyelnek az emberek oda és folytatják a korábbi életmódjukat. Nem azért, mert két hét után annyira lelassult az anyagcsere, hogy egy salátalevéltől is híznak, ezt ne hidd el senkinek :D
6/8 anonim válasza:
Igen. Az ilyen pár hetes diéták jellemzője, hogy visszahízol, ha nem változtatsz véglegesen az étrendeden.
7/8 anonim válasza:
Persze, mit reméltél? Kezdjük azzal, hogy két hét alatt érdemi fogyásod nem is lesz. Ahhoz pedig, hogy tartós legyen, nemilyen eszement diéta kell, hanem tartható életmódváltás és kalória számítás.
8/8 anonim válasza:
Nyilván igen. Ezért érdemes olyan diétával fogyni, amit életed végèig tudsz követni, fogyás után is ( pont azért, hogy ne hízz vissza). Én is így tettem. 5 évnél tartok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!