Hogyan tudnék leadni csak az arcomról?
🤣🤦🤷🙄👏🫤
Huh, de súlyos kérdés. Az már biztos, hogy agyból máris fogytál.
Szuper emberek vannak… hisz nem erre való ez az oldal, hogyha valamit nem tudunk vagy nem vagyunk benne biztosak, akkor megkérdezzük?
És ha már itt tartunk, ha én hülye is vagyok, legalább vagyok annyira emberséges, ha valaki valami “egyértelműt” kérdez nem hurrogom le egyből…
Szép napot!
Tényleg sajnos csak a smink tud segíteni ezen.
Ha fogysz látszik az arcodon is, viszont a legtöbb "pufi arcú" ember nem véletlen olyan. A biológiai okait nem tudom, de belegondolsz nagyon sok esetben csak üreg és bőr [kis túlzással] az arc. Ha nincs rajta zsír annak sajnos olyan a formálya, nekem is volt vele bajom.
Smink ami tud rajta segíteni meg plasztika, de sajnos Ha rossz helyen csinálod fennáll az a veszély, hogy iszonyat sérülékeny válhat az arcod, ami semmiképpen sem jó.
A döntés természetesen rajtad áll, de én semmiképpen sem javaslok ilyen esetben változást, inkább fogadd el magad,a fiúk is szeretik ezt az arctípust meg egyébként érdekes hogy a lányoknak pont az a része is, akikre abszolút nem számítanál.
Ha van rajtad jó pár kilo felesleg, és az arcodon is, akkor sima mozgással, életmódvltással, diétával járó fogyásnál az arcod is markánsabb lesz. :)
Viszont van rajta egy alap zsírszövet is, ami meg fog maradni, és sosem leszel teljesen csontos arcra, jó esetben. Ez azért jó, mert pl a ráncokat és öregedés jeleit is visszafogja kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!