11/21 anonim válasza:
A gyakori népe szerint 20 kiló és az is kövér :D
Szerintem 60 kb
13/21 anonim válasza:
Nőként 60 kg körül, férfiként 66 kg körül. De sokat számít a csontozat és az egész alkat.
15/21 anonim válasza:
En is ilyen magas vagyok. 3 éve indultam 81 kg-rol. Fél év alatt sikerult lefogynom 64 kg-ra tornával, kevesebb kajával. Ott elmaradt a torna, tobbet kezdtem enni. December végére elértem a 71 kg-ot. Egy hete kezdtem el a kaloriákat számolni, adagokat mérni. Vissza szeretnék fogyni 64 kg-ra. Ott éreztem magamat a legjobban.
En soha nem voltam nádszál kisasszony, kevesebb kiloval már betegnek nézek ki. En megelékszem a 64-65 kg-val.
37 N (2 gyerekes anyuka)
18/21 anonim válasza:
Hát az ha te nem vagy egy sportos ember, de "széles" a testalkatom, ami a legjellemzőbb erre a magasságra, akkor 65kgt mondok úgy hogy magamból indulok ki.
19/21 A kérdező kommentje:
[link] hány kg feleslegem van kép alapján? A derekam vastag alapból voltam már 60 kg is es akkor is széles vastag bolt a.derekam oldalról nézve
jan. 16. 08:54
20/21 anonim válasza:
Szerintem egy 20-as plusz simán van rajtad, de az is lehet hogy 25. Ez attól függ mennyire vagy izmos a zsír alatt. Ha izomd vagy, akkor csak 20 körül. Ha nem, akkor inkább 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!