Hogy fogyjak úgy, hogy izom ne jöjjön rám?
Figyelt kérdés
Lány létemre már így is elég izmos vagyok, legalábbis nekem már nem tetszik, szóval szeretnék fogyni, zsírból, de izmosodni viszont nem. mit csináljak??? segítsetek!2010. okt. 22. 19:11
11/17 A kérdező kommentje:
jajjj. lebuktam. :D:D amúgy úsztam is ha itt tartunk, a lábammal nincs gond, meg a popsimmal sem :$ pocakom van, meg hát a karom, mint egy harcinyuszi boxolóé. :D de én nem akarom, olyan csúnya már...
2010. okt. 22. 22:00
12/17 anonim válasza:
A karod sztem nem vastag:D Amúgy cardio-edzések tudtommal kifejezetten jók zsírégetésre, és ha úgy táplálkozol, akkor nem fogsz túlzottan izmosodni sem :)
13/17 anonim válasza:
OMFG mi baja van az embereknek? Miért nem akarsz izmosodni? Mi a jobb egy plöttyedt test, vagy egy izmos test? Amúgy valszeg amit te izomnak hiszel, az többnyire zsír...
14/17 A kérdező kommentje:
ülj le fiam, egyes
2010. okt. 23. 10:58
15/17 anonim válasza:
:D Szerintem nagyon szép a karod, most olyen vékony pálcikákat akarsz, amilyen a gebéknek van? Na azokon fog meglátszódni a lötyögő zsír.:P A hasadon meg gondolom az a minimális zsírréteg lehet, ami az izmokat hivatott védeni...teljesen normális dolog.
16/17 anonim válasza:
kangoo jumps! Ez a lehető legjobb zsírégetésre. csak drága. :S
Vagy bármiféle kardio edzés, mint mondták.
17/17 anonim válasza:
Ha sportolsz, a zsír csökken, az izom épül. Ha csak szimplán fogyózol, először az izom épül le, mert a zsír tartalékolódik, amíg csak lehet. Vagy szálkásodsz, vagy marad a zsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!