Kisebb feneket szeretnék. Hogyan?
Elég hízékony vagyok, viszont sikeresen irányitás alatt tudom tartani a súlyom. Elég magas is vagyok. 180cm 70kg 19 éves lány.
A súlyommal nincs bajom, de annyira minden a fenekemen, combomon és csipőmön látszik...
A fölső testem totál vékony és karcsú (kivéve a mellem), de szemből nagyon széles a csípőm és a combjaim is elég husisak. Edzés nem igazán segitett, sőt, még rontott rajta, mert jobban kiemeli a fölső és alsó testem közti kontrasztot, hogy fenékre és combra edzettem 🤦♀️
Van valami remény hogy változzon, vagy örökre ezzel leszek elátkozva?
Nem szeretnék képet kitenni, ne haragudj.
Nem tudom mennyire "szuper" ahogy kinézek 😅 az arcomra mondják hogy szép, de egyébként mindenhol elég csontos vagyok, kivéve derék alatt
Nem tudod szabályozni, honnan fogyj. Legfeljebb izommal tudsz többet rakni célzottan.
De a legegyszerűbb elfogadni, illetve megfelelő öltözködést, stílust elsajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!