Szerintetek sok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok 56kg 162cm ma reggel 1 vékony szelet fehér kenyeret ettem 2 szelet baromfi párizsivel. Ebédre 3 evőkanál fehér főtt rizst 1db baromfiérmét, vacsorát nem tervezek enni szerintem ez így is sok volt szerintetek is sok?2023. nov. 17. 14:01
11/18 anonim válasza:
Ennél a 2 éves gyerekem is többet reggelizik/ebédel, csak ő még tízóraizik, uzsonnázik és vacsorázik is.
12/18 anonim válasza:
A súlyod jó, de amit ettél attól a macskám is éhen halna.
13/18 Senior Séf válasza:
Ennyiért kár elkezdeni enni. Add meg a testednek, ami jár, különben két év múlva meg nőgyógyászati kérdéssel abajgatsz minket.
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, nem tudom, hogy kiről beszél de rólam biztos nem én amikor ezt a kérdést tettem fel akkor írtam az oldalra először :D
2023. nov. 19. 00:23
15/18 anonim válasza:
#14 Hazug! Hazug! Hazug! Nem, ez már a sokadik kérdésed, mindenkinek elege van az írásaidból, senkit nem érdekel mit zabálsz!
16/18 anonim válasza:
#14 Jól tudod pontosan, minden kérdésedhez ugyanezt odafirkálod, a ":D" jellel együtt, már mindenki nagyon un téged!
17/18 anonim válasza:
14-es, ez már legalább a 4-5. kérdésed. Nézhetsz hülyének minket - az összes anorexiás átbs.xsza a környezetét, szóval nem újdonság a konstans hazudozás ;)
18/18 anonim válasza:
Ennél még a kisebbik macskám is többet eszik, aki 2,5 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!