Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normál - erősebb?

Normál - erősebb?

Figyelt kérdés
Sziasztok, munkatársam vett egy pizsit de kicsi lett rá, nekem adta, elkezdi hogy otthonra ilyen kis mászkálósnak nekem jó lesz, mert h másik munkatárs lányának akarta adni aki kicsit “erősebb” de hogy előbb mindenképp nekem kínálja fel. 170 cm 60 kg vagyok, tény hogy homokóra alkatom van nem deszka, de nem vagyok nagy darab, szeretem a lenge cuccokat (S-M) méreteket hordok de sokszor munkába oversized ruhákat…Szerintetek ezzel beszólt? Utána javította magát hogy nem beszólni akart csak legalább nem vagyok kákabelű…Én eddig teljesen normál alkatúnak tartottam magam,nem híztam ilyesmi, sportolok igyekszem figyelni az étkezésre is. (Olyan munkatárs egyébként aki nehezen kommunikál és elég bunkó néha mert nem tudja normalisan kifejezni magát)
2023. szept. 27. 09:15
 1/8 A kérdező kommentje:
Rövid lett a kérdés bocsi még új vagyok az oldalon.
2023. szept. 27. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nem beszólt csak hülyén fogalmazott
2023. szept. 27. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi csak rosszul fogalmazott. Ha beszolt volna, nem korrigál
2023. szept. 27. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Ha azt mondják neked nem vagy gebe már beszólás?
2023. szept. 27. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan munkatárs egyébként aki nehezen kommunikál és elég bunkó néha mert nem tudja normalisan kifejezni magát"

Akkor szerinted vajon direkt bunkó volt vagy nem tudta kifejezni magát?

2023. szept. 27. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Én is 170 cm vagyok és mikor 60 kg voltam kaptam olyan megjegyzéseket hogy husi/nagydarab/jó erőben vagy….lefogytam 5 kg-t most meg azt mondják gebe vagyok,nem szép,egészségtelen
2023. szept. 28. 09:27
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ment a zöld kéz!!

Utolsó, rám nem szokták mondani mert homokóra alkatom van, és bizonyos helyeken még csontos is vagyok, azért is lepett meg, csak szeretem a bő cuccokat…

2023. szept. 28. 12:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Elmeséltem másik munkatársnak hogy engem ez hirtelen hogy érintett aztán így mondja h “Most akkor ledagizott téged” kérdeztem hogy igen? Erre mondta h “dehogy is” 🤣🤣 csak taplo tud lenni néha…azóta meg többször elmondta h csak amiatt akarta nekem adni mert szeretem a bő lenge oversized cuccokat
2023. szept. 29. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!