Elég hatékony lesz nekem ez a "módszer"?
Szia!
A helyben futást felejtsd el semmi értelme, bemelegítésnek jó maximum.
A szobabringával tudsz fogyni bőven, azt kéne eröltetni. A haspréstől pedig csak a hasfalad vastagszik meg, ami kitolja az azt takaró zsírréteget, tehát nem lesz tőle karcsúbb derekad sajnos. A szobabringa viszont segít hogy ledobd a nem kívánt zsírpárnákat.
A többit priviben.
Hello :)
Először is - marha jó a hozzáállásod, megdobhatnál a 10 %ával, mert jól jönne :)
A csalamádés hülyeséget felejtsd el, egyél kevesebbet, fehér kenyér, sütik, csoki, stb. hanyagold, sok zöldség+gyümölcs. A sport az jó lenne :)
Amúgy én 172 cm vagyok és 54 kg, de állítólag az ideális olyan 64 körül lenne.. Bár én nem érezném magam jól úgy, de ez van :)
Szia!
A méreteidhez annyit, hogy én 169 cm vagyok és 76 kg (most) Szóval te sokkal-sokkal vékonyabb vagy mint én. Neked kb. 73-75 kg az ideális súlyod, főleg ha nem szeretsz gebe lenni. Én sem szeretek egyébként, csinosabbnak tartom a husisabb embereket. :) Azért írtam, hogy most 76 kg vagyok mert egy hete még 78-79 voltam. :D (de nem tudom a továbbiakban hogy fog alakulni a fogyás milyen iramban) Ugyanis akkor kezdtem el az update cuccot és azóta ennyit fogytam, kg-ban nem sok, de már érzem, hogy a nadrágjaim bővültek a derekam körül és a hasam is kisebb lett.
Szerintem neked is ki kéne próbálni. Egy barátnőm 3 hét alatt 6 kg-t fogyott ezzel a módszerrel, 66 kg-ról indult szóval ő sem volt az a hűű de kövér és ami a lényeg nem hízott vissza!! (éppen ezért döntöttem ez mellett)
Azt még hozzáteszem, hogy ez alatt az idő alatt nem nagyon mozogtam, illetve 2x kb 10 percet tekertem elliptikus gépen, de ez szinte semmit nem számít. Nem éhezek, még este is eszek és nincs bűntudatom. Ha te mozognál is mellette hip-hop lemenne az a pár kg/cm.
Nem költséges a dolog, nehogy meg vedd a Norbis kajákat, tök felesleges, sima "bolti" kajákkal ugyan azt érted el.
Olvass utána a neten, keresd meg a táblázatot és ha neked is szimpatikus kezd el. Semmit sem veszíthetsz! :)
Ha érdekel még vmi írj privit. Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!