Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szoktak mondani azok,...

Mit szoktak mondani azok, akik nem támogatják a fogyásod és ezekre mit szoktál reagálni?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 13:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, nem kérek.

Köszönöm, jól laktam.

Köszönöm, most nem kívánom.

Ezeket kell megtanulni. Minden ember akinek egeszseges a kapcsolata az etelekkel ezt megerti. Akinek meg nem, az 90 szazalekban el van hizva es ha en fogyji akarok, semmikepp sem hallgatok olyanra aki el van hizva.

Nekem baratok mind tamogatoak voltak. Csalad eloszor szkeptikus de hagytak. Az elso eredmenyek utan tamogatoak.

2023. szept. 19. 16:21
 12/15 Flagstaff ***** válasza:
100%

Ja, néhai kollégáim: "Ettől az egy szelet sütitől nem lesz semmi bajod." "Ugyan, ez az egy kis csoki belefér." "Nézd meg, én is megeszem, mégis karcsú vagyok."

Hát... nem nagyon tudtam rá mit mondani, csak ismételgettem, hogy ha minden egy szeletet meg egy kis darabot megennék, amitől nem lesz semmi bajom, azok összeadódnának, és az már sok lenne, de nem nagyon értették meg. Sajnos nem volt intelligens társaság.

Egy barátnőm volt még ilyen, hogy folyamatosan nyomult kajával, nem rosszból, de neki ez a "szeretetnyelve", ilyen gondoskodó ősanya-típus. Őt megkértem, hogy tartsa tiszteletben a testemmel kapcsolatos döntéseimet (is), és szerencsére ő intelligens, és ezt be is tartja.

2023. szept. 19. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha indokolt a fogyás (tehát nem étkezési zavar miatt fogy az ember), akkor ezek a kommentek, minősítgetések valójában egy hatalmi harc része, amelynek az a lényege, hogy a hatalom a másik félnél legyen, aki megmondja, hogy ad 1 ki kövér és ki nem, ad2 hogy úgy általánosságban mi legyen.

Én is megkaptam a de csak egy kicsit kóstold meg, meg de neked jól állnak a kilók szövegeket, de nem mentem bele, mindig rövidre zártam. Ez mindig konfliktust jelentett, amit fel kell vállalni.

2023. szept. 19. 18:28
 14/15 A kérdező kommentje:

11. Ebben van valami, most hogy így mondod... Egy ember volt eddig az életemben, aki nem értette a jól laktam mondatot, ő volt kb 155 cm és vagy 150 kiló.

13. Ebben is látok igazságot.

2023. szept. 19. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült szülés után nagy nehezen leadni 20+ kilót. Majdnem jó vagyok magamnak. Most vagyok 62 kg, ezzel nem is lenne gondom, de a hasamon még van zsír. De pár ismerősöm mondja, hogy már ne fogyjak. Jó, de akkor hogy tüntetem el a hasam??? Engem nagyon zavar és így még nem érzem jól magam. Szóval én csak bólogatok, hogy “oké”, de közben küzdök tovább a célomért. Nekem az a lényeg, hogy jól érezzem magam a bőrömben. De ezért nem fogok összeveszni senkivel, nem is magyarázkodok nekik. Egy okéval lezárom a témát és békén hagynak.
2023. szept. 19. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!