Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás estén, voltál olyan...

Fogyás estén, voltál olyan helyzetben, amikor rondábbnak érezted magad, mint telten/kövéren?

Figyelt kérdés

136 kilóval nem voltak annyira lelkiproblémáim, mint mostanában 106 kilóval. Lóg és löttyedt a pocakom, a karom és combom belső fele. Még magamban sem élvezem itthon a meztelenkedést. Hihetetlen, hogy kövéren nem voltak ilyen érzéseim.

Ruhában jobb, kellemesebben érzem magam, szívesebben jelenek meg, de levetkőzve nem tetszem önmagamnak. Kövéren kimentem a strandra a gyerekeimmel, most nincs hozzá kedvem.

2023. szept. 1. 19:18
 1/8 A kérdező kommentje:
180 magas férfi vagyok, ha ez egyáltalán számít a kérdés szempontjából.
2023. szept. 1. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Lehet túl hirtelen fogytál. Mozgás, hidratálás megvan?
2023. szept. 1. 21:48
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Nekem nem mert folyamatosan edzettem és jött fel az izom, éreztem ahogy formásodom. Hogy striás vsgyok, karokon es belso combokon minimalis borlogas az nem erdekel. Az mutatja hogy valaha voltam kover. Inkabb elvezem az alakom, a ruhaim.

Es ezt ugy hogy en 95bol fogytam 30 kilot tehat a valtozas nagyobb volt. Gyorsan fogytal es nagy esellyel izomepites nelkul.

2023. szept. 1. 22:54
 4/8 anonim válasza:
93%
Igen, de én egészséges súlyból fogytam kórosan soványra. Izomvesztéssel, csont és lógó bőr voltam, beesett múmia arccal.
2023. szept. 1. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nemtudom vegzel-e sulyzos edzest, de nagyon sokat segit, mind a feszessegen, mind az onbizalmon. Legalabbis nekem segitett, amikor elertem benne “apro sikereket” fejlodtem, mentek a nagyobb sulyok. A konditeremben raadasul rengeteg hasonlo helyzetben jaro emberrel talalkoznal, ott buszkeseg kitartonak lenni es fogyni. Szerintem legyel ra buszke, nem mindenkinek van ehhez meg a kitartasa. Probald meg ugy felfogni, hogy ha a bor log is, mennyit tettel az egeszsegedert, lathatod a gyermekeid felnoni, betegsegek nelkul. Tudom, hogy nehez elfogadni, de semmi takargatnivalod nincs, emberek vagyunk, raadasul gondolom gyerekekkel nem 20 eves vagy, akinek szeretnie kell igyis nagyon fog. Valoszinu nagyon hirtelen tortent a fogyas es nem izomepito edzesekkel. Ezeket szerintem erdemes lenne bevezetni, ha izmosodnal, nem logna ennyire, lenne mi “kitoltse” ugymondd az urt. Konyebb is tovabbfogyni, viszont az izom nehezebb mint a zsir, ettol nem kell megijedni. Talan meg jo is lenne, hogy a tukorben sem azt kemlelned mennyire log itt ott a bor, hanem hogy mennyit fejlodtel , mennyi izom jott fel.

Legy magadra buszke, sokan belevagnak es adjak fel:)

2023. szept. 2. 06:30
 6/8 anonim válasza:
36%
Pedig az úszás pont jót tenne neked. A legjobb mozgásforma, ami megakadályozza, hogy löttyedt legyél, ellenkezőleg szép, feszes, izmos, áramvonalas leszel.
2023. szept. 2. 08:28
 7/8 A kérdező kommentje:

Több, mint 1,5 év alatt adtam le. Vagyis nem volt gyors fogyás.

Mozgást kb. 115 kilótól kezdtem élvezni, azóta kerékpározom, tornázom. Súlyzós edzést kevesebbet, mert az ízületeim nem nagyon bírják, ráadásul gerincmeszesedésem is van, talán sérvem is. (régen volt vizsgálva, ám néha nagyon fáj)

2023. szept. 2. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon gyakori, hogy beugranak azok a gondolkodásmódok és szövegek, amelyeket mondanak ránk, és ezek néha segítenek, néha gátolnak a fogyásban, a sikeresség elérésében.

Nem tudom, hogy ez másvalakinél előfordul -e, vagy sem?

2023. szept. 2. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!