Mondanátok véleményt az alakomról?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok 130kg voltam és most 83kg..mondanátok véleményt hogy most milyen alakok van nagyon kövér vagyok vagy nem anyira ?
2023. aug. 26. 13:22
1/10 A kérdező kommentje:
6 hónap alatt fogytam le 47kg-ot
2023. aug. 26. 13:25
2/10 anonim válasza:
Ha igaz ez a csaknem 50 kg fogyás, akkor szívből gratulálok. Nyilván nem úgy nézel ki, mint egy versenyeken induló testépítő, de ez már nincs messze az egészséges arányoktól. Csak így tovább!
3/10 anonim válasza:
Ez nagyon szép teljesítmény, a bőröd még fog alakulni szépen ne aggódj. További sok sikert!
4/10 anonim válasza:
6 hónap alatt 47 kg?!! Az szinte lehetetlen. Az majdnem 8 kg fogyás havonta. Az lehetetlen.
Amúgy még van azért rajtad túlsúly, de már alakul, csak kitartást.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat úgy csináltam hogy a cukrot feherlisztet elhagytam és napi 500kaloriat folyasztotam de mivel lettek EU következményei így újra elkelet kezdenem rendesen enni de nagyon figyelek mit miből és mennyit
2023. aug. 26. 16:15
9/10 A kérdező kommentje:
7 valaszolo, igen szédültem és erős hajhulasom volt a szemeim is be voltak esve
2023. aug. 26. 18:45
10/10 anonim válasza:
Nem gratulálok a módszerhez, de ahhoz igen, hogy most már kiegyensúlyozottabban folytatod. Nyilván nincs még tökéletes alakod, de alakul. Kérlek légy türelmesebb magaddal, és vigyázz az egészségedre. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!