Utolsó: Te most csak a saját megnyugtatásodra írod ezeket, mert büdös a munka. tudod, hogy rengeteg edzés van egy feszes gyönyörű női testben és most véletlenül találtál egyet, aki feszes és nem tetszik 1-2 embernek. Ezzel hiába is nyugtatgatod magad, mert a nőiesség az nem abból adódik, hogy valaki olyan, mint a gyufaszál és egyedül még a sperúnyelet se bírja fölemelni. Ha neked csak ezt jelenti, akkoraz már régen rossz.
2010. okt. 15. 02:12
22/36 anonim válasza:
Jó teste van, iszonyú meló és szigorú kajálás van mögötte, csak vádlija ninncs, ez számomra rontja az összképet.
2010. okt. 15. 10:31
23/36 anonim válasza:
Én férfi vagyok, és sajnos én a puha, finom nőket szeretem... szóval nekem nagyon nem tetszik, nagyon fiús, izmos, ráadásul csúnya mű melle van...
Nekem fontos, hogy természetes, közepes vagy nagy melle legyen egy nőnek, és "bársonyos" legyen a teste. Én a nőies nőket szeretem, széles csípővel, vékony derékkal és kerek mellekkel. Szóval nekem rengeteg ponton nagyon taszító, az hb a tortán, hogy nagyon csúnya feje van. Arcból én a lágy, babaarcot szeretem.
2010. okt. 15. 11:00
24/36 anonim válasza:
Csakhogy mutassam a kontrasztot, az én ideálom nőben:
Babaarc, széles csípő, nagy mellek, gömbölyű forma, világos bőr:
Igen, ezt én is figyeltem, valamelyik interjúban említette is, hogy a vádlija a gyenge pontja, és nagyon nehezen fejlődik.
Az utolsónak: ízlések és pofonok, de azért Scarlettről is vannak ám ritka sz@r képek, nemcsak Rékáról...
2010. okt. 15. 12:15
26/36 anonim válasza:
Utolsó, tudom, hogy vannak róla szar képek, de én itt az ideálomról beszéltem, amit ő testesít meg a legjobban ismert emberek közül. Szóval a képpel a saját ízlésemet próbáltam megmutatni, nem azt, hogy Scarlett tökéletes.
2010. okt. 15. 12:44
27/36 anonim válasza:
02:01
Na igen, ha lehetne választani közülük, akkor én is inkább Beyoncet vinném haza, ahogy minden épeszű férfi... :)
csak mert volt egy kérdés, hogy dagik nektek milyen fejetek van?
2010. okt. 15. 14:46
29/36 anonim válasza:
WOW, gyönyörű arc, kéttenyérnyi cicik... azt hiszem szerelmes lettem ;)))
2010. okt. 15. 14:54
30/36 anonim válasza:
:D :D köszi:D :D a párom is ezekért (is) imád
csak azt akartam tudni, hogy akkor nem csak az én ismerőseim gondolják, hogy egy ilyen ducinak mint nekem is lehet szép arca ráadásul nem két "zsemle" ahogy valaki fogalmazta dudlisodik ki a bordáim közül:D:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!