Laktató, tartalmas vacsoraötletek kb max 250 kcalig?
Figyelt kérdés
Légyszi ne tanácsoljátok a nagy tányér zöldséget, mert ízekre vagyom! :) köszi2010. okt. 13. 16:52
1/11 anonim válasza:
tartalmas vacsora izekkel 250kcal te most viccelsz Xd
2/11 anonim válasza:
2 tojás, sok brokkoli :D enegem ez nagyon eltelít. és lehet fűszerezni is :D
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos utálom a brokkolit... Én nem tudom, hogy lehet ez, hogy mindenki az orvosilexikonos kalkulátort ajánlja, de az az által kiszámolt 1500 kalória mellett én egyrészt még éhes vagyok, masrészt naponta csak 1 kajálásom olyan igazi jó kiadós... Nem tudom, hogy lehetne ezt igazán jól csinálni.
2010. okt. 13. 17:11
4/11 anonim válasza:
az 1500 kcal a MINIMUM! mozgás nélkül! alul lévő részt is olvass ám.. másrészt addig egyél amíg éhes vagy.. ha éhezteted magad csak raktározni fogsz
5/11 A kérdező kommentje:
Elolvastam, de ott 1200-at ír.
A 68 kg-omhoz, 164 cm-emhez és magas fizikai aktivitáshoz szamol nem egészen 1500 kcal-t mínusz 1 kg-hoz, de kevésnek érzem. Viszont azt hiszem, rájöttem, mit egyek vacsira :)
2010. okt. 13. 17:33
6/11 anonim válasza:
Én főtt husit szoktam, általában valami csontosabbat, mert azzal elbíbelődök egy ideig, pl farhát, pulykanyak, csirkeszárny, ilyenek. Ha szereted az ilyesmit, akkor elég jó és én jóllakom tőle.
7/11 anonim válasza:
heti egy kiló fogyáshoz nekem 600 kcal körül kéne ennem az orvosil. szerint... lődd be inkább te is a heti fél kilót és akkor nem kell kínoznod magad :) amugymeg zabkása, joghurt gyümölcsökkel vagy csokis fehérjepor finom és nem sok kalória :)
8/11 anonim válasza:
hát sajna a diéta nem arról szól hogy mindig jól teleeszed magad. amúgy magas fizikai aktivítás mellett én elsősorban inkább arra figyelnék a helyedben hogy sok fehérjét egyek és a szénhidrátot visszafogni. tehát estére nyugodtan ehetnél fehér húst halat, tojást, és szerintem ezekkel jól lehet lakni. a kalóriákat meg csak körülbelül nézd. ha sok fehérjét eszel és kevesebb szénhidrátot már sikeres lesz a fogyókúrád.
10/11 anonim válasza:
Ne az alapanyagcserét nézd, hanem azt az értéket, amit a testsúly csökkentéshez ír. Belőttelek 18 évesnek és nőnek, agy jött ki 1518 az alapanyagcseréhez. De nem ez kell a fogyáshoz, ez az, amire mindenképp szükséged van. Ezután írja, hogy mennyi kell súlytartáshoz, az általam beírta adatok alapján magan intenzítású mozgás mellett 1800 kcal mehet, ez ír 1 kg fogyást, de szerintem te nézheted a fél kilósat is, amivel 2300 bemehet, hisz a mozgással még 500at biztosan ledolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!