Mit gondoltok az étrendről?
Férfi vagyok és 149 kg.
Reggeli: 2-3 szelet vékony toast kenyér, light vaj, sima sonka, és mellé sok paradicsom, és uborka. Kb 300-350 kalória
Ebéd: Rizs 200g és mellé valami csirkés ragu 200-250g Ez így kb általában 600-650 kalória
vacsora: 400ml leves , 200g rizs, párolt zöldség és sült csirkemell (kb 800-850 kalória)
Simán ehetsz 2200-2300 kcal körül, azzal is egy jelentős deficitben vagy. nem kell 1800on tengődni.
A rizs mennyisegek főtt rizsre értendők (gondolom), vagy nyersen 200g?
Egyébként nem kell ezt a csirke rizst erőltetni, mindent ehetsz, csak számold bele.
Üdv, egy sorstársad :D
Mindennap hasonló.
Igen, főtt rizsre értendő.
Nem annyira szeretem a gyümölcsöket...
Abban mondjuk igaza van a 3asnak hogy holnapra jó lesz ez, de hosszútávon már unalmassá válhat.
2es voltam
Iszonyat kevés. Még egy 400 kalorias etkezes mehet.
Illetve az elso 2-3 etkezesben legyen a kaloriaid ketharmada, a robbi egyharmad. Nem tesz jot ha estere esik, mert akkor kevesbe vagyunk aktivak, elnehezithet.
68 kilós lányként eszem 1350 kalóriár fogyáshoz. Ez neked kevés.
Rizst lehet váltogatni kölessel, quinoával, bulgurral stb. Ki kell tapasztalni mit szeretsz. Én pl a bulgurt és a kölest, a hajdinát és a kuszkuszt ki nem állhaton.
Viszint a változatosság nagyon fontos hogy a kevesebb (fogyashoz szukseges) kaloriaval is meglegyen minden vitamin.
Krumplit is epitsd be egesz nyugodtan, pont olyan jo mint pl a rizs. 25-30 deka siman mehet. Ha fozod es nem sutod jobb is mint a rizs, tovabb jollakat.
En a helyedben a vajat lecserelnem valami taplalobbra. Humusz, lencsekrém, sajtkeém stb. A vajban csak zsirok vannak es nem megy vele sokra a szervezet, mig pl egy hazi humuszt osszerakni olcsobb is es tele van mas ertekes tapanyagokkal. Vagy sult paprika krem, padlizsankrem, korozott stb
Illetve a reggelid es az ebeded lehetne aranylag robb mint a vacsi.
Reggeli kozepesen sok
Ebed a legtobb
Uzsonna es vacsora kb ugyanannyi, picit kevesebb mint a reggeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!