Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudják leadni 15 kg-ot...

Jasminqwp2 kérdése:

Hogyan tudják leadni 15 kg-ot 2,5 honap alatt?

Figyelt kérdés
Nagyon keményen szeretnék életmódot váltani és nagyon kemény diéta elé akarom vetni magam. De úgy érzem még a 15 kgsem egészséges mert mondjuk ennyi idő alatt is jobb estben csak 10et lehet de én szeretnék nagyon erősen próbálkozni. Most 73 kg vagy 163 cm-rel és augusztus közepéig legalább 10 kg-ot szeretnék de 15 lenne a legjobb és utána már csak kB 5 kg. Tudnátok olyan diétát amivel nem éhetetem magam de azért tudják fogyni? Én tényleg komolyan gondolom az erős diétát. Alapvetően elég keveset mozgok de ezen is szeretnék változtatni mondjuk futárral vagy itthon kardioval mert edző terembe nem igazán tudnék vagy szeretnék menni. Előre is köszi a válaszokat.:)

#fogyókúra #testmozgás #Keménydiéta
2023. máj. 25. 23:15
1 2
 11/18 mindentudó99 ***** válasza:
8%
Az a baj kérdező hogy úgy akarsz fogyni hogy kijelented nem akarsz èhezni. Pedig anèlkül nincs fogyás. Én abban nem hiszek de ez csak magánvélemèny hogy a gyors fogyás kàros lenne. Azért van a sok zsír azt éli fel a szervezet tehát nem lesz tápanyag nélkül. Én 3 hónap alatt 30 kilót fogytam le. Közben fizikai munkát dolgoztam. Csak dèlben ettem. Csirkét zöldsèggel. Lisztek cukor zsìr kizárva. Mindenféle gond nélkül leadtam 30 at. Ment vissza belőle kb fele. Most vagyok 80. Ez ideális 65 kiló már túlzás volt. Cukorról és lisztekről lemondtam így simán szinten tartom magam. A kenyér péksüti fogyasztás a legrosszabb azt kell feladni.
2023. máj. 26. 19:31
 12/18 A kérdező kommentje:
11-edik ma sem ettem nagyon semmit. Reggeli zöld tea amiben 1 db kocka cukor volt és az kB 1 Kcal. Ébédre 2 db főt tojás néhány uborkával és eg, nagyon kevés só az úgy 170 Kcal körül volt és ez mellet sok víz vacsorára pedig egy banán ami 105 Kcal lehetett. Ez összesen 276 és abból lemozogtam 179et plusz Streetwork out-oztam. És tök jól érzem magam maximum még később egy tea de mára ennnyi
2023. máj. 26. 20:26
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, egy kockacukor 12 kcal, nem egy!

Egyébként pedig koplalhatsz, de amint abbahagyod a koplalást a dupláját fogod visszahízni. De előbb fogsz összeesni és a kórházba kikötni a hülyeséged miatt. Csodás nyár elé nézel, jó kis büdös fülledt kórházi szoba...a strand helyett..de hát, aki hülye..az meg is érdemli.

2023. máj. 26. 20:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 9-es vagyok, szomorúan látom, hogy valóban nem olvastad el, amit írtam. Tudom, hogy úgy gondolod, hogy te leszel a kivétel, meg te ennél okosabb vagy és jobban tudod, és te majd gyorsan lefogysz úgy, ahogy hosszú távon még kb. senkinek nem sikerült (kivéve talán azoknak a szerencsétleneknek a világon, akik nem önszántukból éheznek, de sajnos nekik nem is túl jó az egészségi állapotuk - nem tudom miért választaná bárki is saját akaratából ezt az utat).

Szeretném ismét hangsúlyozni, hogy olvasd el az írásomat, és fontold meg a tanácsokat. Nekem táplálkozástudományi tanácsadóként nagyon fáj, amiket írsz, illetve az is, hogy nem használod a józan eszedet (fáj, mert nem az zavar, hogy figyelmen kívül hagytad az írásomat, ez egyáltalán nem egó-dolog, hanem az, hogy én látom azt, amit te a tapasztalatlanságod miatt nem, és szeretnélek/szerettelek volna megóvni attól, ami felé haladsz - persze a te döntésed, de akkor nem értem miért kérsz tanácsot, ha te már elhatároztad, mi hogyan lesz, és mindent úgyis tudsz).

2023. máj. 26. 23:03
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

Én meg a 10es…

Tényleg halgass a 9/14-es válaszolóra… nem hülyeséget beszél.

Nekem az immunrendszerem kb 0 azóta, (ezért is hagytam abba, mert egy szaros megfázásból sem tudtam kijönni vagy 2 hónapig… ez 2018ban volt, szóval nem a … tudjátok…) pedig ennyire drasztikus nem voltam… 1500 kcal körül ettem, ment mellé a vitamin is, de még így is túl durva volt :/

2023. máj. 26. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Komolyabb koplalás nélkül 2,5 hónap alatt fizikai képtelenség 15 kilót fogyni, de esélyes hogy akkor sem sikerülne ha ténylegesen 2,5 hónapig semmit nem ennél.

Mindegy is. Ilyen úton csak a dupláját fogod visszahízni mert épeszű embernek hosszútávon ez nem élhető. És hidd el, 2,5 hónap egy örökkévalóság lesz folyton éhesen. És akkor a lefogyott súlyt még meg is kéne tudni tartani, különben semmi értelme nem volt az egész kínszenvedèsnek. Aztán ha koplalással lefogysz, majd az adaptálódott, csökkent energiaigény mellé elkezdesz többet enni mert már majd meghalsz, rohamtempóban vissza fogsz hízni. Nem éri meg semmiféle esemény miatt ezt a kálváriát végigjárni, tönkrevàgni az anyagcserédet.

Sokkal egyszerűbb ezeket a felesleges köröket, irreális elvárásokat elengedni, és havi kb 2, később 1kilós súlyvesztést megcélozni. Persze ez a súlyfelesleg nagyságától is függ de havi 2,5-3 kiló fogyáshoz való kalóriadeficitnél többet nem érdemes tartani, túl drasztikus lehet mind a testnek, mind fenntarthatóság szempontjából, mind pedig a bőröd épségét tekintve. Értem hogy jön a nyár, de akkor mondjuk 1, 2 vagy x évvel korábban kellett volna észbekapni, nem beteges fogyókúrába kezdeni május végén.

2023. máj. 27. 00:54
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

"nekem az lenne a legjobb ha izmot is veszítenék mert abbol van tobb nem a zsír %-ból"

Ilyen hülyeséggel kár áltatni magad.

Ha az izom lenne a több, nem akarnál fogyni, mert nem látszanál, nem éreznéd magad kövérnek, mert az izom adja a formát, az izom kevesebb "helyet foglal".

Egy 70 kilós izmos nő vékonyabb, mint egy ugyanolyan magas de hájas 60 kilós.

2023. máj. 27. 06:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Elmondom neked, hogy olyan mértékben mondhatni “le fog állni” az anyagcseréd, hogy nem fogsz tudni sz@rni napokig és még többet fog mutatni mint előtte….57-ről próbáltam fogyni 52-re…
2023. nov. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!