Mennyit kellene fogynom szerintetek?
176 cm és 86 kg vagyok. 33/N
És mennyi idő alatt egészséges leadni?
Abszolút függ a testalkatodtól, izomzatodtól. A másik: ne egy konkrét érték legyen a cél. Az egészséges súly elég széles intervallum, azon belül bármelyik szám jó, ha jól érzed magad. De ha nagyon ki akarsz tűzni valamit, én elsőre a 80 kilót tenném meg célnak a helyedben. Meglátod, hogyan érzed magad, aztán lehet 75 kg, és így tovább. Minimumnak tippre azt mondanám, hogy 60 alá nem mennék a helyedben, azzal, megfelelő sporttal már tuti jól néznél ki a nagy átlag számára, és valószínűleg a saját szemedben is.
A mennyi idő a másik dolog, amit én nem szeretek kitűzni. Nyilván lehetséges gyorsabban, és lassabban is, de a lényeg, hogy haladj. Pl 10 kilót le lehet adni 3 hónap alatt, de mi van, ha csak fél év alatt sikerül? Semmi. A lényeg úgyis az lesz, hogy ezt tudd tartani éveken, évtizedeken át. Ehhez képest a mondjuk fél év röpke idő.
Kezdd el, legyél következetes, és az eredmény is meglesz. Tartható deficit, ha lehet, akkor több mozgás, egy kis erőnlét, és állóképesség vegyesen.
A kalkulátor szerint a BMI-d 27,8.
A normál tartományban lévő BMI-hez 57-77 kg között kellene lenned.
Így minimum 10 kilót nem ártana fogyni.
Heti 1 kg fogyás állítólag az ideális ütem, így 2,5 hónap alatt összejöhet.
Nagyon ajánlom a kaloriabazis.hu applikációt. Nekem csak avval sikerült eredményt elérni.
15- nagyon max 20 kg. Többet nem kell.
Én 175cm vagyok, 67kg, több év fogyás után, teljesen normális, egészséges a magasságomhoz. + Ez egy olyan súly amit koplalás nélkül, normális keretek közt fent tudok tartani úgy hogy heti 10 órát sportolok mellette. Több mozgáshoz se kedvem, se időm, se energiám, élni is szeretnék azért. Ott a család, meló, énidő amit más dolgokra is szeretek fordítani edzésen kívül:)
Persze biztos lehetnék nagy kínlódás árán ilyen sovi beteges 58kg is, vagy 61-2 kg, de nem akarok, mert kb " éhenhalnék" érzés lenne minden napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!