Érdemes almaecet kapszulát szedni? Van bármiféle hatása?
Ha az internetre beírod, akkor azt hozza ki, hogy: "Magas rosttartalmának köszönhetően enyhíti a gyomor- és emésztési problémákat, ugyanakkor csökkenti a szervezet koleszterinszintjét, antioxidáns-tartalmának köszönhetően pedig a szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségek megelőzésében is fontos a szerepe."
Szóval elvileg van jótékony hatása, de nem a fogyás szempontjából. Fogyás szempontjából tényleg nincs csodaszer. Lehet, hogy az itt-ott látott "csodaszernek" hirdetett dolgoknak tényleg van valami jótékony hatása, de az, hogy azoktól fogsz lefogyni, az kamu.
Magas rosttartalom? Még az üvegesben sincs rost, nemhogy a tablettába.
Ha szétakarod baszni ECETTEL a gyomrodat, tedd.
Hát lehet már későn írok. De nekem bevált a kapszula. Bocs de nem kell lepontozni azokat akik csak az igazat írják a 7-tökre igazat írt. Meg kalória számolás???
Én nem számoltam a kalóriát mert reggel 10órakor bevettem a kapszulát ami 400mg és egésznapra elvette az étvágyamat csak azért ettem pár falatot hogy ne feküdjek le éhen délután 6órakor megint bevettem eggyet. Egy nap 2 kapszula. És nem sportoltam nem tornáztam és 55kilórol 43kilóra fogytam de már nem szedem a kapszulát nem akarok tovább fogyni nagyon elveszi az étvágyat teltség erzetet éreztem minden nap semmit nem kívántam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!