Más is van így ezzel és milyen megoldásokkal próbáljátok elkerülni a totális falást?
Ezt én is tapasztaltam!
Ilyenkor kifejezetten figyelek arra, hogy ne legyen (vagy csak nagyon minimális mennyiségű) édesség legyen otthon. Lehet enni természetesen édességet is, nem árt belőle egy kicsi,csak a lényeg hogy tudjuk a határt, és akkor nem lesz semmi probléma!
Nekem azota mult el hogy tudatosan eszem. Nagy reggeli, sok nyers zoldseggel.
Ebed melle is zoldseg.
Es ha ezek megvannak, utana nem kivanok semmit
Hát, én mindig úgy eszem, amennyi jól esik.
Én úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy pl a szervezetem igényel valami tápanyagot.
Szóval nem csak az éhségérzet csökkentése; hanem a szervezetünk, úgy gondolom, hogy intelligens,és tudja mi kell neki. Tehát pl ha valami ásványi anyagot kívánunk, az kell a szervezetnek; és akkor így ösztönösen érzi, hogy mi kell.
Remélem, mindent jól írtam, remélem, hasznos volt a válaszom; ha nem , akkor bocsi. Én nem_értek hozzá.
*Ja és mégegy pl, most eszembe jutott a zabkorpa, abban pl rengeteg tápanyag van, és ez ilyen kis gabona-cucc. Már ha egy falatot megeszel belőle, az is már lehet hasznos akár szerintem.
De szóval, én Nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!