Az úszógumimat"hogyan tudnám "etüntetni"?
Figyelt kérdés
eddig nem volt de nyáron felszedtem pár kilót és szeretném vhogy eltüntetni..2010. okt. 5. 18:44
2/10 anonim válasza:
én azt hallottam, hogy a hullahopp karika, meg a hajolgatás, törzsdöntés oldalra jó, de nekem nem jött be, vagy csak nem voltamelég kitartó
3/10 anonim válasza:
Olvasgasd itt ezeket az írásokat. Pl. tanulj sokat, mert az agy sok energiát igényel, ha használják. Nomostakkor a kövér nők nem hasz......
4/10 danielito23 válasza:
Mozogj és ne egyél retket!!! Helyi zsírégetés nincs! Szóval ki kell hogy ábrándítsalak!
5/10 A kérdező kommentje:
kár..:S
de amúgy a retek az miért nem jó??
2010. okt. 6. 15:56
6/10 anonim válasza:
Ugyanolyan kemény, és konok helytállással, ahogy feletted magadra. A lábrázás, a kerika arrábbtevése, meg a kétszeri lehajlás nem testmozgás. Ha nem hiszed, nézz magadra.
7/10 danielito23 válasza:
Retek kaját! Szart! Üres kalóriát! Olyan dolgokat amit manapság az emberek ételnek neveznek. Aki gyümölcsöt, zöldségeket, húst, halat, tojást, zabot, árpát, rizst, meg úgy amúgy alapvető, természetes ételeket fogyaszt, azt megkérdezik, hogy "te beteg vagy?" Ez a vicces manapság!!
8/10 A kérdező kommentje:
jah én azt hittem h a retekre mint zöldségre gondolsz..:)
2010. okt. 8. 13:33
10/10 A kérdező kommentje:
22:30
most mi bajod van?
ha van valami ötleted írd le légyszi! :)
2011. nov. 6. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!