Xls medical velemeny?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 22:08
1/7 anonim válasza:
Ne gyógyszerre akarj fogyni, hanem életmód váltással, mióta nem hiszek az ilyen csodaszerekben, 11 kg-t fogytam.
2/7 anonim válasza:
Ne higyj el mindent a reklámoknak. Te irtad ki a többi tablettás kérdést is?
3/7 A kérdező kommentje:
Milyen tablettàs kèrdès? Nekem ez az első olyen kèrdèsem a tèmàban🙂
2023. febr. 12. 12:22
4/7 anonim válasza:
Nézd meg a mai fogyókúrás kérdéseket, sorban ugyanazt kérdezi az összes, max. a termék neve változik.
5/7 anonim válasza:
Már volt egyszer a kérdès,ott is válaszoltam.Olyan helyen dolgozom,ahol ezt áruljàk.Van aki esküszik rá,de olyan vásárló is volt,aki szerint pènzkidobás és egy kilót se fogyott vele.Amúgy ez egy rostkomplex.Nem csodaszer,ezek csak arra valóak,hogy a diétát tàmogassák
6/7 anonim válasza:
Teljesen felesleges, bogyóktól, teáktól, hókuszpókuszoktól stb senki nem fog lefogyni ( csak a pénztárca), különben már mindenki megtette volna, és nem lennének túlsúllyal, elhízással küzdő emberek. Életmódot kell váltani. Étrend és mozgás tekintetében is. Ezt a munkát nem tudod megspórolni semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!