Ha megpirítom a kenyeret akkor kevesebb lesz a szénhidrát tartalma?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 17:16
1/6 anonim válasza:
nem mert a pirítás során csak vizet veszít a kenyér.
2/6 anonim válasza:
Mond már el, szerinted mitől lenne kevesebb?
4/6 anonim válasza:
Persze. Megijed a melegtől a szénhidrát, kettes sorokban kimásznak a kenyérből.
A felszívódás időtartama lesz hosszabb, jobban telít, egyenletesen emeli és szinten tartja a vércukrot.
5/6 anonim válasza:
Persze, hogyne. Veszel egy csomó kenyeret, megpirítod, kimegy belőle a ch és a fehérje megmarad. Ennek por alakja a fehérjepor turmix, nem tudtad? :D:D:D
6/6 anonim válasza:
Nem. De ha addig égeted, míg hamu lesz belőle, akkor igen.
(Komolyan érdekelne, hogy jutott eszedbe ez a baromság.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!