Munkahelyemen elképesztő eredményeket értek el ismerőseim éhezés nélkül tojásdiétával. Én is bele szeretnék vágni, lehet bármi bajom, ha 2 hónapig csak tojást és csavanyúságot eszek?
Figyelt kérdés
Napi 16 tojás, mellé savanyúságnak pl: cékla. 2 kávé cukor nélkül és sok folyadék. Kb. 4 óránkénti étkezés. (Ha rántotta, akkor csak napi 12 tojás)2023. jan. 20. 21:08
51/57 anonim válasza:
50. Nem olvastad, hogy épp tegnap behazudott egy eredményt?
52/57 anonim válasza:
Oooh, elnézést. Ennyire nem olvastam vissza.
53/57 anonim válasza:
52. Kár, pedig milyen szép eredmény :)
54/57 A kérdező kommentje:
-25kg-nál tartok. Nagyon sokan megkerestetek itt és egyébb oldalakon, hogy ti is belevágtatok a tojásdiétába. Örömmel olvasom eredményeiteket és én is naponta új erőt kapok a folytatáshoz tőletek.
Jelenleg ruhaméret váltás nehezíti az életem, de megnyugtatom az itt hozzászóló "kedves embereket" egészségügyileg rendben vagyok, sőt...
2023. ápr. 13. 08:35
55/57 anonim válasza:
De gondolom nem csak egy ruhaméretet fogytál, vagy igen?
56/57 anonim válasza:
54. Elég béna érzés lehet, hogy itt hazudozol össze-vissza, közben meg valószínűleg híztál is, mert egyáltalán nem is tartottál semmilyen fogyókúrát, pedig egy normális étrenddel szép eredményeket is elérhettél volna :D :D
57/57 anonim válasza:
Így van, le tudnál fogyni kalóriadeficittel, nem kell hülyeségeket kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!