A gyümölcs levében vagy a húsában raktározódik a cukor?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 14:28
1/2 anonim válasza:
Nagyjából értem a kérdést. Ha kifacsarod, a levében lesz és az értékes rostokat dobod ki.
2/2 A kérdező kommentje:
semmit nem dobok ki:D
nővérem elvitte az összes gyümölcslevet amit készítettem, és csak a húsát hagyta itthon... csak kíváncsiságból kérdeztem:)
köszönöm a választ:)
2010. okt. 3. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!