Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tari Ádámtól rendeltem egy...

Tari Ádámtól rendeltem egy éterndet. Egy kis probléma adótott. A többi lent. (?)

Figyelt kérdés
Tari Ádámtól rendeltem egy személyre szabott étrendet. Csak a rendelés leadása után vettem észre, hogy nem regisztráltam. De utána azzal az email címmel regisztráltam amit a rendelésnél be kellett írni. A fiókom menüpontban a rendeléseknél nem látom a rendelésem. Ilyenkor mi a teendő? És hol fogom megkapni az étrendet?
2023. jan. 13. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Írsz egy emailt neki és rákérdezel
2023. jan. 13. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudom, de azt viszont igen, hogy kidobtál több tízezer forintot.
2023. jan. 13. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Fizetni azert hogy elkuldje a csirkemell rizs zoldseg kombot:D
2023. jan. 13. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Kérdezz rá nála. Szerintem jó arc és sokan lefogytak a segítségével.
2023. jan. 14. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne bántsátok, én is voltam ebben a helyzetben. Nagyon nem ment a fogyás, mindig mindentől éhes voltam és sok helyen csak a csirkét írták, én meg nem eszem húst, kétségbe voltam esve és akartam egy külső segítséget, aki leírja, mit egyek és akkor azt betartom, kevesebb gondolkodás, több siker. Én is Tari Ádámtól vettem étrendet. Ő még egy olcsóbb kategória. De tényleg elég szart rakott össze :D Írtam, hogy nem eszem húst, erre a reggelihez sonkás rántottát írt. Két napi étrendet írt csak, azaz szinte mindennap ugyanazt kell enni. Írtam neki, hogy a hús helyettesítő termékeket sem szeretem. Így halat írt ebédre. Mindkét napra. Tehát egyek mindennap halat. Kösz nem, azért annyira nem szeretem :D Írhatna egy heti tervet inkább, akár drágábban is, jobb lenne.

Azóta inkább nem kérek senkitől étrendet, változtattam pár dolgon meg fejben rendberaktam magam és így megy a fogyás a napi hal nélkül :D

2023. jan. 15. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!