Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon rossz volt a napom? :s

Nagyon rossz volt a napom? :s

Figyelt kérdés

nem reggeliztem.

ebéd: fél adag saláta (majonézes öntettel)

délután: 1 alma citrommal..

majd 4-5 körül sütöttünk palacsintát. ettem 2 kakaósat és egy szilva lekvárosat.

vacsi: 1 alma

sok volt..? ugró köteleztem kb: félorát és csináltam kb: 200 hasprést. sok votl? inkább már csak tartani szeretném a súlyom elöre is ksözi.

2010. okt. 2. 21:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
figyelj, nyugodj meg, nem fognak gyogyósnak nézni :) nem minden segítségre szoruló ember gyogyós.. inkább becsülendő ha az érdekedben rászánod magad a beszélgetésre! hidd el, a te érdekedet szolgálja, hogy később boldogabb lehess :)
2010. okt. 2. 23:44
 32/38 A kérdező kommentje:

nagyon köszi..tényleg iszonyat rendesek vagytok:)

amugy nyáron soakt beszéltem irtam a kékvonalnak... ök is mondták hogy fel ekresik nekem a pszichologust ahol lakom de nema dtam emg az adataiamt...amugy miko a szüleim megtudták ezért is kiakadtak h. kékvonalazok...(amugy elváltak)

2010. okt. 2. 23:48
 33/38 Harrr ***** válasza:

"ezért is kiakadtak h. kékvonalazok"

Én nem kiakadnék, hanem megpróbálnék a helyükben segíteni. Amikor idegenekkel beszéled meg ezeket a problémákat, az nem elég nekik ahhoz, hogy kicsit összeszedjék magukat, és szülőként viselkedjenek? A szüleid is vidd magaddal, ha pszihomókushoz mész. Rájuk fér.

Amiket eddig leírtál, azok egy komoly probléma körvonalai. Nem is foglalkoznak ezzel? Nem veszik észre milyen keveset eszel, nem is érdekli őket, mi bánt téged?

Kicsit furcsa, hogy néhány ismeretlen ember jobban figyel rád,és aggódik érted itt, mint a saját szüleid...

Érdemes lenne velük komolyan beszélned, és ha nem hallgatnak meg, mutasd meg, miket írnak ide. Maximum megint kiakadnak. Talán kicsit észhez térnek, aztán odafigyelnek rád.

Az előbbiektől függetlenül azért nem vagy okosabb, mint egy ötödikes, ha érted mire célzok... És ez baj, mert ha nem figyelnek rád, neked kell okosnak lenni.

2010. okt. 3. 02:02
 34/38 anonim ***** válasza:
Ne a szüleiddel törődj, ők ebben nem előrevisznek, hanem hátráltatnak, vedd kézbe a sorsodat. A betegségednek az a lényege, amit 22.59-kor leírtál. A "dilidoki" nem kellemetlen, nem lehet összehasonlítani a fogorvossal vagy a nőgyógyásszal, nem néz gyogyósnak, hanem pont azért dolgozik, hogy ilyen gondokkal küzdő embereknek segítsen. Gyogyósnak akkor lehet téged nézni, ha nem mész orvoshoz. Életveszélyben vagy. Holnap este számolj be, hogy elmentél-e a háziorvoshoz, mindannyian várjuk.
2010. okt. 3. 09:38
 35/38 A kérdező kommentje:

sziasztok. nagyon jól esik hogy ti töröttök vellem ..és elszomorit hogy ez a szüleimet pont enm érdekli..nyáron angyon ki voltam akadva és elaakrtam költözni anyukámtól és természetesen apám nem fogadott volna be igy csak eljött hogy megtudja mi baj.. én mondtam hogy hánytatom magam... erre semmi.. akkor most mit várjak tölük? :'(

ezéért én is igy gondoltam hogy nem érdekes nem fontos..... nem baja mit csinálok..... amugy arra gondoltam hogy beszélek ismét a kék vonallal és velük ekresztül eljutatnak ilyen dilli dokihoz.. de igazán ahogy mondtam számomra ez az ügy oylan mint egy barát..amit nem szeretnék elvesziteni..de nem akarok még meghalni:S

2010. okt. 3. 13:50
 36/38 A kérdező kommentje:
amugy 14 éves vagyok.
2010. okt. 3. 13:51
 37/38 anonim ***** válasza:
Olyan barátokat keress (minden fiatal talál), akik nem a halál felé vezetnek. Ez részedről csak pótcselekvés. Irány a kékvonal és a pszichológus vagy pszichiáter, hogy élvezni tudd az életet!
2010. okt. 3. 14:07
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

Ha magadra nézel és hánysz (idéztelek), akkor minek a hashajtó? Nem mindegy, hogy jön ki?

Barom!

2010. okt. 3. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!