Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le sos az...

Hogyan fogyjak le sos az alábbi problémával?

Figyelt kérdés
Sehogysem tudok lefogyni. Van egy pajzsmirigybetegségem is de gyógyszert nem írnak fel rá, mert még nem kell. Már diétázok, sportolok nagyon sok ideje de semmi sem segít. Hogyan tudok sos lefogyni? Van e valamilyen vitamin/tabletta ami segíteni tud?

2023. jan. 10. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Rengeteg tanulmány bizonyította, hogy a pajzsmirigy betegséggel küzdő egyének ugyanúgy súlyt veszítenek kalóriadeficitben, mint egészséges személyek, maximum 200-300 kcal különbség van a két anyagcsere között. Olvasd el ezt a cikket:

[link]

2023. jan. 10. 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Elolvasom, köszönöm. Kalóriadeficitben vagyok és edzek is heti 3x, de eddig 0,5 kg ment le. És nem megy tovább.
2023. jan. 10. 21:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak te tudsz rajta segíteni. Ha nincs cukorbetegséged, inzulin intoleranciád, akkor az étrend drasztikus átalakítása segíthet.
2023. jan. 10. 21:53
 4/9 A kérdező kommentje:
cukorbetegségem biztosan nincs. inzulinrezisztenciám lehet, ezt nem tudom. az étrenden fokozatosan változtatok de lassan nem tudok hova változtatni. :(
2023. jan. 11. 07:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dietetikushoz fordultál? Mit mondott?
2023. jan. 11. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom alulműködésed lehet, azzal szokott meghízni az ember. Azt nem értem, hogy mi az, hogy "még nem kell" gyógyszer, ugyanis, ha valóban alulműködik, akkor a hormonszint sem lesz jó. De megnyugtatlak, hogy én pl. kezelt alulműködéssel tudok fogyni, de pótlom a hormont (hormont kell szedni, nem gyógyszert). Endokrinológushoz menj el. Ha kell, kérj másodvéleményt egy másik dokitól.
2023. jan. 11. 22:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért nem kell gyógyszer, mert éppen klinikai határértéken belül vannak a hormonszintek, de a felső határon, tehát kvázi már alulműködés. Egyedül a gyulladási értékem nagyon magas, de erre nem írnak gyógyszert. Dietetikusnál nem voltam még.
2023. jan. 12. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Értem, akkor én másik orvoshoz mennék, mert pl. nálam a dózist úgy emelte meg az orvos, hogy határértéken belül voltam, de magas volt a gyulladás szintje és tüneteim voltak. Azt mondta, hogy embert kezelünk, nem labort és emelte az adagomat, amivel már tünetmentes lettem. A fogyás is ez után indult csak meg, illetve nekem voltak egyéb tüneteim is, amik erre jellemzőek, ezek is csak ezután múltak el.
2023. jan. 12. 13:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak tüneteim, mint pl. állandó fáradtság, erőtlenség, étvágytalanság, premenstruációs tünetek, illetve a fogyási képtelenség, hiszen ez a plusz súly az elmúlt 2 évben jött fel rám a semmitől. Viszont azt mondta az orvos, hogy ha nem akarok 1-1,5 éven belül szülni akkor nem kell gyógyszer, egyek gluténmentesen meg egészségesen. Ezeket csinálom de egyszerűen nem megy lentebb a súlyom és nem tudom mitévő legyek. Keresek akkor egy másik orvost szerintem, csak az sokba fog kerülni. :(
2023. jan. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!